Ogródek An-ki
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek An-ki
Aniu Lavender Pinocchio to bajkowa róża,ten kolor zniewala,moje chciejstwo,jak w tym roku się sprawuje jeśli chodzi o zdrowotność?
- gagawi
- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Teasing Georgia też piękna...sama nie wiem która jest naj...
Ale jedno jest pewne...zachorowałam na Wltawę
co ja mam z tymi fioletami ...

Ale jedno jest pewne...zachorowałam na Wltawę

Aniu- Lavender w tym roku może zachwycić(oglądam go u Neli)Mój kwitnie na 1 pędzie bo niestety
przy przesadzan iu złamałam go.Ale radzi sobie dob rze.Jest o wiele ładniejszy niż w roku ubiegłym.
Gagawi-dla Ciebie wszystko-łopata i jest Twoja.Wiesz ,że tam wspinają się:Vltawa,Piruette,New Dawn,cudny Chaplin,s i jeszcze część Ghislaine.

Gagawi-dla Ciebie wszystko-łopata i jest Twoja.Wiesz ,że tam wspinają się:Vltawa,Piruette,New Dawn,cudny Chaplin,s i jeszcze część Ghislaine.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- gagawi
- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No coś ty!!! tak bym nigdy nie postąpiła
Badylka sobie spróbuję ukorzenić, albo damy tego badylka w "złote rączki"

Badylka sobie spróbuję ukorzenić, albo damy tego badylka w "złote rączki"

- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Grażynko to tak jak ja...nic tylko fiolety,bordo .....do znudzenia.....a jak tam u Ciebie MW? Masz porobione jakieś foty?
Aniu to dobra wiadomość o Pinocchio;)
Aniu to dobra wiadomość o Pinocchio;)
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale rózyczki
piękniste.
Choć nie przepadam za żółtymi to Teasing Georgia mnie zauroczyła, ten kształt kwiatka

Choć nie przepadam za żółtymi to Teasing Georgia mnie zauroczyła, ten kształt kwiatka

Gagawi tak masz rację -te złote rączki wszystko ukorzenią.Iza szykuj doniczusie.
Pamelko prawda,że urocza no i potem jest taka jasno kremowa.Teasing jest tak piękna jak Pilgrim.
Porownajmy dwie Giardiny-1 podobna do Edenki i druga jeszcze mała sadzonka i podobna do Liskowej Izy.(oczywiście róza)
Gdy pojawiły się pączki to myślałam-o mateńki -mam 3 Klarę.Jednak po rozwinięciu kwiatu pokazała się Giardina.

I ta druga

Uploaded with ImageShack.us

Pamelko prawda,że urocza no i potem jest taka jasno kremowa.Teasing jest tak piękna jak Pilgrim.
Porownajmy dwie Giardiny-1 podobna do Edenki i druga jeszcze mała sadzonka i podobna do Liskowej Izy.(oczywiście róza)
Gdy pojawiły się pączki to myślałam-o mateńki -mam 3 Klarę.Jednak po rozwinięciu kwiatu pokazała się Giardina.

I ta druga

Uploaded with ImageShack.us
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Giardina
Piękności !
Ale na Vltawę zachorowałam. Jest tak jednostka chorobowa? Gdzie sie to leczy?

Ale na Vltawę zachorowałam. Jest tak jednostka chorobowa? Gdzie sie to leczy?
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Teasing Georgia cudna! Przypomina trochę Pilgrima ...
Ach, ta Veltava ...
Ach, ta Veltava ...
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Aniu śliczna Gardiana, pewnie moja nie będzie gorsza też da popis tylko, że to niemowlę ale pączki ma, u mnie biala New Dawn już się otwiera nie spodziewałam się takiego kwitnienia i powiem jeszcze niech śmieci uwielbiam takie śmieci, Kogra kusi nowa szkółką dobrze, ze nie jest blisko mnie
ale zerknąć to trzeba, bez kajetu - Grażynko tak nie będę nic pisała :P

ale zerknąć to trzeba, bez kajetu - Grażynko tak nie będę nic pisała :P
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Aniu bardzo dziękuję za dedykację w postaci różyczki New Dawn. Kwitnie już u mnie pierwszy raz i rzeczywiście ma piękne kwiatuszki, choć na razie niewiele ich jest
Rośnie, o ile pamiętasz, w towarzystwie pięknie kwitnącego klematisa "Piilu". Chyba będą tworzyć piękną delikatnie ubarwioną parę. Czytam, że powinnam poczekać jeszcze dwa albo trzy lata na jej pełny rozkwit. Nie ma sprawy, upłyną błyskawicznie.
Jakoś powolutku, powolutku, zaczynam się rozglądać za różami i zastanawiam się co by tu z mojego ogródka usunąć, żeby zrobić różom miejsce. I właśnie kilka dni temu kupiłam bladoróżową Elysee. Róż i biel to moja ulubiona tonacja. U 100krotki zachwycałam się na przykład różą Graham Thomas i będzie ona moim kolejnym zakupem. Masz ją Aniu u siebie

Jakoś powolutku, powolutku, zaczynam się rozglądać za różami i zastanawiam się co by tu z mojego ogródka usunąć, żeby zrobić różom miejsce. I właśnie kilka dni temu kupiłam bladoróżową Elysee. Róż i biel to moja ulubiona tonacja. U 100krotki zachwycałam się na przykład różą Graham Thomas i będzie ona moim kolejnym zakupem. Masz ją Aniu u siebie

Wandeczko niestety Grahama już nie mam-nie przetrrzymał zimy(2 lata temu)W jego miejsce kupiłam Golden Showers ale właśnie okazało się,że mam różę w kolorze ostrego ciemnego różu(pięknie pasuje do zółtości na tej grządce
) no i tak to można planować.
Duet z Piilu będzie wspaniały.Elysee?Muszę zobaczyć jaka to różyczka w HMF.
Taro jak już w pąkach to wkrótce będziemy porównywały nasze pięknotki.Zaraz wybieram się do Ciebie.
Chatte-Izo -a patyki już wzięte?Chyba jeszcze nie.Będziemy ukorzeniać bo Gagawi tylko w Ciebie wierzy.
Dodad-wyleczona całkowicie możesz być tylko gdy ją zdobędziesz a jednostka chorobowa to ...morbusroses

Duet z Piilu będzie wspaniały.Elysee?Muszę zobaczyć jaka to różyczka w HMF.
Taro jak już w pąkach to wkrótce będziemy porównywały nasze pięknotki.Zaraz wybieram się do Ciebie.

Chatte-Izo -a patyki już wzięte?Chyba jeszcze nie.Będziemy ukorzeniać bo Gagawi tylko w Ciebie wierzy.
Dodad-wyleczona całkowicie możesz być tylko gdy ją zdobędziesz a jednostka chorobowa to ...morbusroses
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Aniu, Nela mi powiedziała, że chyba masz Bailando... prawda to ?
Szukam nazwy dla mojej róży i chciałabym porównać...
A jaki pokrój ma Twój Lavender Dream ?
Szukam nazwy dla mojej róży i chciałabym porównać...
A jaki pokrój ma Twój Lavender Dream ?
- asia0809
- 1000p
- Od: 27 lut 2007, o 00:34
Ładnie Giardince z tym powojnikem. Zastanawiam się tylko skąd taka zmienność i przyglądam się moim Giardinom ale dopiero zaczynają pękać pąki.
Mam nadzieję, że będą takie pełne i upakowane płatkami.
Czy Ty swoje do czegoś upinasz, czy one tak sztywno rosną?
Mam nadzieję, że będą takie pełne i upakowane płatkami.
Czy Ty swoje do czegoś upinasz, czy one tak sztywno rosną?