Witajcie kochani.... dziękuję za tak liczne odwiedziny... aż nie mogę uwierzyć ile was przyszło w moje skromne progi ...
paryska pisze:Eh, cudownie, już widzę cały ogród w bieli, taki niewinny. No tego mi było trzeba, pięknie.
Ale jeszcze do tego miał być fiolet----nie widzę i czekam na fotki

Róże białe, urocze i dalia, szok, przez Ciebie znowu chce zwałować cały ogród, grryyy
Ty rapujesz, no nieżle

"
...przez Ciebie znowu chce zwałować cały ogród, grryyy" - a co Ty chcesz znów tam wałować hyba trawnik ....
pati22443 pisze:Witaj Muszu
ogródek zadbany i poukładany szkoda że ja nie mam takiej organizacji perukowiec się spisał ładnie mu w tej peruce hortensja niczego sobie

Witaj serdecznie w moich skromnych progach ... ogród poukładany a to dobre...

bajzel jak nie wiem co ... ale ważne , że jeszcze da się przejść nogą.... organizacja to u mnie coś nowego ... ale dobrze wiedzieć ...
dangar1 pisze:Piękne masz rośliny, zwłaszcza piwonie. Ta biała róża mi się bardzo podoba.
Zazdroszczę tych hektarów. Życzę powodzenia w zakładaniu nowego ogrodu. Masz ciekawe, ale kosztowne pomysły.

Witam serdecznie miło mi... ale o jakich hektarach mówisz... bo ja jakoś tego nie dostrzegam.... mam jedyne 560m2...
patkaza pisze:
Michale ależ śicznie kolorystycznie wykonany skalniak-a plany

szok-ciekawa jestem efektu
tło iglakowe i hosty-

bardzo ciekawe widoczki
tulipany na twoich zdjęciach są bardzo dostojne

Co do skalniaka to on powstał szczerze mówiąc samoistnie

trochę tylko potem przeróbek było... plany planami... ale wcześniej system nawadniający trzeba położyć... i wtedy będzie się działo...
Dziękuję za wizyty i zapraszam ponownie ... miło gościć takich zacnych zielono zakręconych ludzi