Gosia -

, goździki wysiewam co roku i nie wyobrażam sobie bez nich lata, wysiewają się też same, dodają dużo koloru na rabacie i do wszystkiego pasują, a do tego długo kwitną, jeśli masz wolne słoneczne miejsce to polecam. Róże będą, niektóre zrobiły mi niespodzianki inne trochę zawiodły
aguskac - Cezar należy do tych róż, które potwierdzają dobry wybór, chociaż nie była na mojej liście bo jej nie znałam. Kwiaty nie są duże ale ładnie wybarwione, delikatna i silna jednocześnie. Jak ja bym chciała nie ruszać się z ogrodu
Eluś - Chopin rzeczywiście ładny, kwiaty ma tak duże, że złamały mi się 3 pąki chociaż podejrzewałam też koty, w końcu nie wiem jak było naprawdę. Róże kupowałam ze szkółki B..., dostałam róże z dwoma patyczkami, kilka bez nazwy bo etykiety były wymyte i z guzowatością, byłam załamana, ale jest kilka z których coś będzie i to jest pocieszające. Naparstnice wyrastają gdzie chcą i każdego roku w nowym miejscu, ale ładne wybierają sobie miejsca - nie zrobiłabym tego lepiej
Agness - kwitnie już Chopin? przyjdę zobaczyć

jestem bardzo zadowolona z kwiatów ale nie wszystkie krzaczki wyglądają zdrowo
Januszu witaj w moim ogrodzie, miło mi że do mnie przybyłeś

i mam nadzieje ze będziesz czasem zaglądał. Pamiętasz co Ci powiedziała Genia? poczym zapytałeś ją czy jest szczera czy miła? musisz mieć to na uwadze oglądając zdjęcia ogrodów
Iza - jak się cieszę że się odnalazłaś

bo zgubiłam Twój wątek, a taki fajny ogród trzeba przecież odwiedzać

prawda?