AGNESS ,TARA,MARIA ,AYESHA ,EWAKORA ,IRENA,ANDRZEJEK ,GENI ,ADA ,dziękuję Wam kochani za życzenia . AGNIESZKO ,widoczki ogólne ,które pokazałam ,to nawet nie połowa ,tego co mam ,więc można sobie wyobrazić ,jaka to harówka.Niekiedy żałuję ,że mam tyle miejsca . Chwaściory mnie przeganiają . KRYSIU ,-oto hosta PIZZAZ .
Cudownie jest spędzić czas w Twoim ogrodzie. Wpadłam tylko na truskawki i czereśnie, a nie mogę wyjść bo podziwiam wszystkie rośliny i te kwitnące i te bez kwiatków też.
Dziękuję wszystkim za życzenia imieninowo -urodzinowe . HALINKO ,czy Ci nic nie wyrosło z nasionek maków ,które Ci wysłałam . JACKU ,ten żywokost to rzeczywiście straszny olbrzym .Dawno przekroczył wszelkie normy podane w necie . OLU ,u GRZESIA będę 26 .Mam nadzieję ,że też uda Ci się dotrzeć . TAJGO ,podziwiaj i częstuj się do woli .
Jolu Twoje rabatki z przewaga żurawek naprawdę robią wrażenie ale jak wnioskuję w kieszeni teżżżżżżżżżżżż
w kolejnym ogródku widzę powojnik Piilu - moje zakupy w tym roku ograniczają się jedynie do powojników i hortensji bukietowych - ale kilka różyc też by w planach trzeba umieścić o żurawkach nie wspomnę, kiciuś to ma klawe życie, podrap za uszkiem
Joluś nasionka maków, które od Ciebie dostałam podzieliłam na połowę. Jedną połowę wysiałam od razu i wyrosło sporo maków, ale niestety, jak się potem okazało, małe siewki maków są przysmakiem ślimaków iii wszystkie zastały zjedzone
Druga część nasion wysiałam w maju, bardzo ładnie zeszły, czekam teraz kiedy zakwitną
Jolu, i ja przychodzę z życzeniami imieninowo-urodzinowym
A ponieważ masz już chyba wszystkie kwiaty świata, zupełnie nie wiem, jaki kwiatek podarować Ci w wirualnym prezencie. Może skromny bukiecik lelijek?