Moje doniczkowe - tulipanka
- effa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tulipanko, prezent od M suuuper
Strzelił chyba w dziesiątkę co?
Myślałam, że tylko u mnie kwiaty po zimie zmniejszają swoją ilość w mieszkaniu, ale mimo ubytków masz naprawdę bardzo dużą i "brzydką" kolekcję
Ja pocieszam się tym, że wiosna nadchodzi dużymi kropkami i będzie więcej kwiatów w sklepach
a co za tym idzie pewnie cosik dobędzie w mieszkanku 

Myślałam, że tylko u mnie kwiaty po zimie zmniejszają swoją ilość w mieszkaniu, ale mimo ubytków masz naprawdę bardzo dużą i "brzydką" kolekcję

- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Taki mąż ...to jest mąż ! Oddam także mojego na to przeszkolenie w sprawie roślinkowych prezentów!Mój ma taką wygodną teorię ,że niby nie wie , jakie roślinki mi się podobają, ani jakie są ładne i zdrowe...i takie tam...
A Kalatea piękna ! Masz odmianę "Crocata", na której długo utrzymują się kwiaty. Fakt,że jest dość wymagająca, musi mieć wilgotne podłoże ale przede wszystkim wilgotne powietrze ( inaczej zaczną jej zasychać i zwijać się brzegi liści). Ja moją Kalateę codziennie zraszam, stoi też na kamyczkach na spodeczku z wodą. Niech rośnie zdrowo!
A Kalatea piękna ! Masz odmianę "Crocata", na której długo utrzymują się kwiaty. Fakt,że jest dość wymagająca, musi mieć wilgotne podłoże ale przede wszystkim wilgotne powietrze ( inaczej zaczną jej zasychać i zwijać się brzegi liści). Ja moją Kalateę codziennie zraszam, stoi też na kamyczkach na spodeczku z wodą. Niech rośnie zdrowo!

-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.