Jeju ile kochanych gości
Olku mój tatuaż jest taki.. dziwny że można się z niego śmiać.Mnie to nie uwiera w żaden sposób

Parzydło mam i owszem. Kupione na potrzeby skalniaka. Szczerze mówiąc myślałam że takie malutkie zostanie, bo inaczej nie posadziłabym w jego sąsiedztwie tawułki białej
Misiu to jest dalia kołnierzykowa. Polowałam na nią no z pół roku po ofertach forumowiczów jak i sklepach internetowych. I znalazłam w Auchan. Jeszcze planuje dokupić pomarańczową, jakoś tylko te kołnierzykowe do mnie przemawiają i chce je mieć. No i jeszcze te z ciemnymi liściami, bo na ich tle jasne kwiaty ładnie będą się odbijać. A tak to raczej.. nie przepadam za nimi. jak mi się trochę rozrosną, to choć jedną bulwę ale Ci prześlę
Aga cieszę się że się podoba

Przekazałam. Żeby były zdrowe to codziennie jak robię obchód u siebie to i u dziadka zerknę. Już oczy nie te nawet w okularach no i mszyce potrafią mu się skutecznie zlać z gałązkami. W tym roku najpierw były u mnie na wszystkim co możliwe, a teraz tylko u niego mimo że granicę mamy tylko przez ścieżkę z polbruku
Olu na powojniki to ja od tego sezonu jestem chora! Pokochałam te chwaściki całym serduchem

teraz ze zniecierpliwieniem czekam na rozkwitnięcie różowej różyczki pod ostróżką. Już jest tuż tuż
A teraz żeby nie było kilka foteczek
Dalia dla Misi, no i coraz większa trytoma

Tu dla Bożenki Tentel (masa kwiatków, czytając o tych p.włoskich myślałam że to troszkę przesadzone ale nie!), pierwiosnek Red Hot Poker, w tle Utopia

Ostróżka ,dostałam ją na jesieni od Stasi i jest taka piękna

, lada dzień i pod nią rozkwitnie różowa różyczka drobnokrzaczsta (są takie w ogóle?). W każdym razie masa malutkich kwiatuszków w pastelowej barwie. No i pierwsze ketmie się budzą

Zarośla pod bukszpanem
I kwitnąca tawuła, ma piękny złoty kolor liści, niestety zdjęcie tego nie oddaje.
Na razie tyle. I wierzcie mi że jak ketmie rozkwitną to od razu będziecie mieli z tego fotorelację

Sama się już ich doczekać nie mogę