Joasiu szczerze to nie mam zielonego pojecia co to za odmiana,po prostu je miałam w ogrodzie i tak je rozmnażam,ale mam tez jakąś inną odmiane paproci która dostałam od sąsiada,przywiózł z holandi .
zdjęcia nie mam bo mi troche przymarzła w wekend majowy i dopiero sie opuszcza
Witam wszystkich zielonozakręconych
Troszke mnie nie było na forum ale juz będę z wami
dodaje kilka fotek z mojego pięcio arowego ogrodu ,roslinki budza sie do życia,moje oczko buja i nawet moje karaski sie wytarły mam mnóstwo malenkich rybeczek takie mikroskopki a tak sie ciesze
troszke zdjec oczka i jego okolica
i jeszcze skalniak za ogrodzeniem nad rzeką zeby było ładnie... poczatki i efekt koncowy...
Ale ładnie to wygląda a jakiego buciora wielkiego masz w ogrodzie .Skalniak za rzeką fajny pomysł pierwszy raz widzę a rzeke masz u siebie na działce czy za płotem
Witam cie Joasiu
skalniak zrobiony jest w rzece za moim ogrodzeniem i nie płynie niestety w moim ogrodzie .
wymyśliłam go bo drażnił mnie nieład nad rzeką,ale mam za to moje ukochane oczko przy którym spedzam mnóstwo czasu ...warto...
Witaj pospacerowałam w Twoim cudownym ogrodzie....jejku jakie fantastyczne figurki masz szczególnie te co siedzą...rewelka wszystko masz tak skomponowane ekstra a jaki masz ład za ogrodem gdzie płynie ta rzeczka....ślicznoci
Halinko dziękuje za słodziutkie pochwały..no nie ukrywam troszke a może więcej niz troszke pracy i wysiłku włozyłam w mój ogród ale jeszcze mam naprawde duzo do zrobienia żeby było tak jak mam w planach,może mi sie uda