Irysy tak szybko się rozrastają, że już niedługo u ciebie też będzie słodko
Moja oaza - Nezka
Witam.
Trafiłem dzisiaj do Twojego ogrodu, pięknie, kolorowo, najpierw przeleciałem zdjęcia i podziwiałem
kolekcję irysów, później doczytałem, że to zdjęcia z maja kiedy one właśnie kwitły.
Myślę, że w tym roku zobaczymy pełną gamę kwiatów.
Podziwiałem zwiastuny wiosny tym bardziej, że to tydzień temu, u mnie też coś wyłazi z ziemi
ale bardzo wolno, może i dobrze bo podobno zima wraca. Zakwitła u mnie jedna stokrotka, jedyna na
5000m2 więc zasłużyła na sesję zdjęciową, kto by pomyślał, że później traktuję je kosiarką.
Zapraszam do obejrzenia moich ruchomych fotek.
Pozdrawiam, Krzysztof.
Trafiłem dzisiaj do Twojego ogrodu, pięknie, kolorowo, najpierw przeleciałem zdjęcia i podziwiałem
kolekcję irysów, później doczytałem, że to zdjęcia z maja kiedy one właśnie kwitły.
Myślę, że w tym roku zobaczymy pełną gamę kwiatów.
Podziwiałem zwiastuny wiosny tym bardziej, że to tydzień temu, u mnie też coś wyłazi z ziemi
ale bardzo wolno, może i dobrze bo podobno zima wraca. Zakwitła u mnie jedna stokrotka, jedyna na
5000m2 więc zasłużyła na sesję zdjęciową, kto by pomyślał, że później traktuję je kosiarką.
Zapraszam do obejrzenia moich ruchomych fotek.
Pozdrawiam, Krzysztof.
Paulinko to wszystko zależy jak szybko będzie roślinka rosła. Lawenda francuska zakwitła mi dopiero w drugim roku. A zwykłą lawendę dopiero wysiałam, więc jeszcze nie wiem
. Dla mnie najważniejsze jest to, że są to roślinki wychodowane przeze mnie, a to cieszy najbardziej
. Jeśli zastanawiasz sie nad wysianiem czy kupnem to radzę wysiać, masz satysfakcję wtedy, że to jest twoje dzieło
.
Pozdrawiam cieplutko
Pozdrawiam cieplutko