Podsypuję też zawsze nawozem do kwitnących ogrodowych jak wypuści liście na wiosnę ( zwykle robię to w kwietniu).
 Podsypuję też zawsze nawozem do kwitnących ogrodowych jak wypuści liście na wiosnę ( zwykle robię to w kwietniu).Wracajcie do zdrowia

Podsypuję też zawsze nawozem do kwitnących ogrodowych jak wypuści liście na wiosnę ( zwykle robię to w kwietniu).

super.
 super.

płotek w sam raz dopasowany a peonia jaka wielkalachna
 płotek w sam raz dopasowany a peonia jaka wielkalachna   ja też chcę taką różyczkę też chcęęęęęęęęę
 ja też chcę taką różyczkę też chcęęęęęęęęę  Co ci tak ładnie kwitnie na różowo-żółto
 Co ci tak ładnie kwitnie na różowo-żółto  bo już mi się podoba
 bo już mi się podoba   

ale płotek się u mnie juz nie zmieści... Czym tu ja podeprzeć
 ale płotek się u mnie juz nie zmieści... Czym tu ja podeprzeć   

Wlasnie dlatego,ze sie klada na ziemie i wtedy naprawde nie maja zadnego uroku
  Wlasnie dlatego,ze sie klada na ziemie i wtedy naprawde nie maja zadnego uroku   
  Ladnie wyglada i piwonie"sa na swoim miejscu"
 Ladnie wyglada i piwonie"sa na swoim miejscu"

Ja wzięłabym się za gotowanie, a ty machnęłaś sobie kwietniczek...czy w tych naczyniach są dziury? bo przy długotrwałych opadach możesz mieć problem...właściwie kwiatki
  Ja wzięłabym się za gotowanie, a ty machnęłaś sobie kwietniczek...czy w tych naczyniach są dziury? bo przy długotrwałych opadach możesz mieć problem...właściwie kwiatki   Zachwyciła mnie kępa orlika...uwielbiam dwukolorowe
  Zachwyciła mnie kępa orlika...uwielbiam dwukolorowe  

,dzięki za odpowiedz.
 ,dzięki za odpowiedz. Jowa, chyba nie ma już u nas ogródka bez beczki
 Jowa, chyba nie ma już u nas ogródka bez beczki  . Jak mi piwonie urosną to też zrobię taki płotek
 . Jak mi piwonie urosną to też zrobię taki płotek  . Wiele pomysłów można podpatrzeć w twoim ogródku kochana
 . Wiele pomysłów można podpatrzeć w twoim ogródku kochana 

Tyle jest watków i odpowiedzi, że czasem coś się przeoczy
 Tyle jest watków i odpowiedzi, że czasem coś się przeoczy  Płotek bardzo efektowny. Moje piwonie też obramowane. Pierwszy rok mam białe i nie spodziewałam się, że tak wielkie rosną. Rusztowanie, które im zrobiłam miesiąc temu wystarczyło tylko do polowy ich wysokości. Myslałam, że będą mniej więcej takie jak moje bordowe, a one mi prawie po pachy wyrosły
 Płotek bardzo efektowny. Moje piwonie też obramowane. Pierwszy rok mam białe i nie spodziewałam się, że tak wielkie rosną. Rusztowanie, które im zrobiłam miesiąc temu wystarczyło tylko do polowy ich wysokości. Myslałam, że będą mniej więcej takie jak moje bordowe, a one mi prawie po pachy wyrosły  Zostaw sobie ten płotek na nastepne lata
 Zostaw sobie ten płotek na nastepne lata