Grażynko ty jesteś pilną kobietą ja nie jestem taka szybka u mnie to musi nabrać zawsze mocy urzędowej.

Co do Tiny to przyznam że nic o niej nie szukałam, podobał mi się jej kolor i dlatego ją kupiłam i jak na razie jestem z niej zadowolona.Ja myślę że może to róża wyhodowana przez szkółkę bez licencji i jej nazwa jest zupełnie inna.To tak jak z moją kupioną Impresją i ta nazwa mi do niej pasuje a podobno zwie się .Camille Pissaro hod.Delbard.
Nelu gdybyś powąchała w realu to na pewno nosa byś od niej nie chciała odciągnąć.Mnie też bardzo się podoba szczególnie w pierwszym kwitnieniu kiedy płatki są pełne.Tak Mm Boll jest ładna, kiedyś gdzieś wyczytałam że to matka Comte de Chambord i nawet jest do niej podobna chociaż wydaje mi się że Boll ma nieco mniejsze kwiaty.Porównam jak mi ta druga zakwitnie.
Olu jak wrócę z Warszawy zrobię i wstawię zdjęcie, jutro rano wyjeżdżam a dzisiaj nie idę na działkę.Nie tylko ty masz problem z identyfikacją
Mnie przezimował mały patyk w doniczce w domku na działce nie mam pojęcia co to jest zazielenił się i ma drobne kwiatki może ktoś wie co to jest takiego.