Już nic nie będę pisała, bo mam następny problem 1 karty z aparatu nie czyta komputer -coś powalone chyba karta -szkoda bo tam są zdjęcia piwonii Ursyn Niemcewicz i takich pięknych irysów
Śliczne piwonie , nie mam jeszcze różowej jaśniutkiej ,, za to bordowych dużo ,, teraz zaczynają kwitnąć białe , zrobiłam im zdjęcia jak zaczęły się rozwijać bo znowu siedzę przez tydzień z wnukami u drugiej córki i pewnie nie zobaczę jak wyglądają całe w kwiatach , chyba że córka zrobi zdjęcie ale ona twierdzi że nie jest taką maniaczką jak ja i mam bzika na punkcie kwiatów że nawet latam z apratem aby ich z fotografować ..
Janeczka, co ty sie martwisz ,że jesteś maniaczka przecież my tutaj wszystkie takie same, a co ty myślisz ,że ze mnie się nie śmieją -wariatka lata z aparatem.Bordowych też mam drugich 6 szt.oszustwo z allegro).
Ty podziwiałaś moją Scarlett, a ja biję pokłony Yellow Crown moja z All zakwitła na różowo
Niemcewiczowi też nie podaruję Mówisz, na żywo jeszcze piękniejszy?
basjak- Basiu , ja jedną mam też z allegro Yellow Crown co zakwitła na różowo być może z tego samego źródła -Nasiono ja takich mam za ok. 300zł .W tym, roku u Marka Podstolca kupowałam ją znajomej za 20 parę złotych , przyszła bardzo ładna sadzonka i wyglądała że się zgadza odmianowo.Niemcewicz był u paeonia -bardzo ładne sadzonki po 7,50
Marylka , to tobie jak jak i mnie podobają się wszystkie.