Jule, no właśnie, wiedziałam, ze w twoim ogrodzie czegoś nie było... ;)
ale nie wiem, dlaczego,czy nie pasują do 'Toskanii"?
Aneto, Pawle, skoro polecacie Florowit, to i ja spróbuję. Niedawno sypałam coś innego, muszę sprawdzić, po jakim czasie powtórzyć ten zabieg. To nie jest długo działający?
Asiu, witaj!
Zaskoczyłaś mnie, nie wiedziałam, ze
Ice Dance jest zimozielona. Choć w tym miejscu chyba nie ma szansy się zaprezentować, odkąd tu zamieszkałam, zimą podziwiam tylko zaspy! Ale może dzięki niej wiosna będzie szybciej widoczna? Większość moich traw niestety jeszcze nei pokazywała w pełni swojej urody, mam nadzieję, ze w tym roku się rozrosną?
(chyba, że deszcz nadal będzie tak specjalnei omijał mój ogród

teraz dla odmiany ulewa była we Wrzeszczu, tutaj tylko trochę
naptakało! )
Doroto, moje proso jest trochę "podkarmiane" nawozami, bo blisko trawnika, a poza tym na pewno są niższe odmiany. Hm, a brukentalia już mi zaczyna powoli przekwitać, jak zauważyłam...
Asiu, dzięki! A ja nie mogę doczekać się, aż pokażesz swój ogród. A przynajmniej guzikowca. Mój ma sporo listków, ale słyszałam, że gdzieś już kwitną...
Aneto (cd) - obyś miała rację z tą trawką. Miałam nadzieję, ze to właśnie ona!
...dziś mnie już ta pogoda zaczyna denerwować, wczoraj nic nie podlewałam, licząc na deszcz, dziś chmury krążą dookoła i pada, ale nie u mnie! Jak tak będzie do wieczora, chyba w końcu sama złapię za wąż!