Matemblewskie klimaty
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Matemblewskie klimaty
piękna wiosna w Matemblewie. No i zobaczyłam przepięknego futrzaczka 

Ostatnio nie mogę nacieszyć się ogrodem z powodu braku czasu:(, a tyle zmian nastąpiło że hoho......
Niestety słoneczka dzisiaj nie było ale troszkę zdokumentowałam ogród w majowej krasie. W zasadzie prawie same portrety, a powinnam trochę z szerszej perspektywy. Ale to następnym razem. Dużo zmian bo mnóstwo kupiłam (wizyty na dwóch targach ogrodniczych) a i zeszłoroczne rozrosły się nie do poznania. No i kiedy ja mam się tym nacieszyć
.
ale jutro wolne i zamierzam caaaaaaaaały dzień spędzić w ogrodzie. Poproszę M o złożenie hamaczka i totalna laba......a co!!!!!
Dzisiejsze piękności....

ale jutro wolne i zamierzam caaaaaaaaały dzień spędzić w ogrodzie. Poproszę M o złożenie hamaczka i totalna laba......a co!!!!!
Dzisiejsze piękności....

- Lusia 57
- 1000p
- Od: 8 sty 2011, o 13:42
Ja już u Ciebie byłam, bo jak zaczynałam przygodę z tym forum to odwiedzam wszystkie ogrody w okolicy. I w Twoim byłam. Ale rzadko wstawiasz posty w swoim wątku więc gdzieś mi umknął. Piękny masz już ogród. Dużo w nim ciekawych roślin. Piękne im robisz portreciki.
A dziękuje bardzo:):), rzeczywiście rzadko pisze, ale to dlatego że jak nachodzę się po innych ogrodach to wydaje mi się że u mnie tak nijak. Ale czasem chęć podzielenia się widokami bierze górę i wstawiam foty.
Marzy mi się zrobienie ogrodu od początku, bo teraz wiem już jak on powinien wyglądać. Powolutku wcielam zmiany, tylko że tak długo trzeba czekać na efekty. Ale frajda jest
Marzy mi się zrobienie ogrodu od początku, bo teraz wiem już jak on powinien wyglądać. Powolutku wcielam zmiany, tylko że tak długo trzeba czekać na efekty. Ale frajda jest

Przyszłam z rewizytą i nie żałuję-świetny ogród,a te poziomy terenu dają fantastyczne możliwości sadzenia.Będę zaglądać i czekam na obecne zdjęcia

A ja z rewizytą.
Widzę olbrzymie perspektywy przed Twoim ogrodem
Już teraz jest a nim masę ciekawych pomysłów, a co dopiero będzie za kilka lat
Będę zaglądać aby śledzić postępy
Powiedz, please, gdzie można nabyć takie piękne donice? Bo aż opadłem z wrażenia gdy zobaczyłem to zdjęcie..
Widzę olbrzymie perspektywy przed Twoim ogrodem

Powiedz, please, gdzie można nabyć takie piękne donice? Bo aż opadłem z wrażenia gdy zobaczyłem to zdjęcie..
To mój ogród jest dla mnie, a nie ja dla mojego ogrodu
mme33 bardzo mi miło że Ci się podoba. Ale wyobraź sobie że te wszystkie spadki trzeba skosić
Ja nie daję rady, naprawdę niezłe wyzwania
Vitoldo Donicę kupiłam w Kartuzach w kwiaciarni. Weszłam zupełnie niechcący i oszalałam. Mają przepiękne donice, niestety mogłam kupić tylko jedną. Ale cały czas myślę żeby się tam wybrać, bo naprawdę warto

Vitoldo Donicę kupiłam w Kartuzach w kwiaciarni. Weszłam zupełnie niechcący i oszalałam. Mają przepiękne donice, niestety mogłam kupić tylko jedną. Ale cały czas myślę żeby się tam wybrać, bo naprawdę warto
No cóż, do Kartuz mam kawałek niestety
Będę musiał poszukać czegoś podobnego trochę bliżej mojego domu
Ale donica jest przepiękna

Ale donica jest przepiękna

To mój ogród jest dla mnie, a nie ja dla mojego ogrodu
- amba19
Oj muszę się wybrać do Kartuz koniecznie! Mnie też wpadła w oko ta donica, ale kot podoba mi się bardziej
Portrety kwiatów - bardzo ładne, to ja teraz czekam na te bardziej ogólne zdjęcia ogrodu

Portrety kwiatów - bardzo ładne, to ja teraz czekam na te bardziej ogólne zdjęcia ogrodu

Gdzie zdjęcia hazart????
Czekamy cierpliwie
Czekamy cierpliwie

Jutro obiecuje!!!!!!! Właśnie wróciłam z weekandu i jutro szykuje się na sesje.
Pozdrawiam i zapraszam
Pozdrawiam i zapraszam
- Lusia 57
- 1000p
- Od: 8 sty 2011, o 13:42
Ja też poproszę o zdjęcia, jutro właśnie jest dziś. Pozdrawiam
I jeszcze kilka zdjęć od wejścia i od zachodu.

Tak wygląda ogródek. Dopiero w tym roku mam pomysł jak go urządzić (wszystko dzięki częstemu przebywaniu na forum). Pracy mnóstwo, powolutku zaczynam wdrażać nowości. Już zakupiłam mnóstwo bylin, ale teraz szykuję się na trochę krzewów, bo to da fajną architekturę ogrodu.
Ech, ogród jest jak studnia bez dna, ale wypic kawkę na tarasie w towarzystwie cudnych kolorów i zapachów bezcenne

Tak wygląda ogródek. Dopiero w tym roku mam pomysł jak go urządzić (wszystko dzięki częstemu przebywaniu na forum). Pracy mnóstwo, powolutku zaczynam wdrażać nowości. Już zakupiłam mnóstwo bylin, ale teraz szykuję się na trochę krzewów, bo to da fajną architekturę ogrodu.
Ech, ogród jest jak studnia bez dna, ale wypic kawkę na tarasie w towarzystwie cudnych kolorów i zapachów bezcenne

- amba19
Och jak Ci zazdroszczę ogrodu przy domu! Piękny masz teren - taki urozmaicony. Mnie bardzo podobają się te miejsca przy schodach - to z iglakami i to z paprociami.