co stworzyłaś " w ferworze walki z nerwami" pochwal się ja tez jestem i już jest tak smutno i ogólnie zaglądam bo się przyzwyczaiłam ale już to nie jest to co było odezwij się i odbierz pw
Halo Jowa gdzie przepadłaś. Przeczytałam i smutne ze tak zrobili ale w off topic znalazłam jedną osobę która z własnej woli przeniosła się tam z wątkiem ogrodowym , dlatego właśnie żeby móc w jednym wątku rozprawiać o różnych rzeczach na tarasie przy kawusi, patrząc na ogródek. Głowa do góry
Dziewczyny dziękuję wam za pw,jestem ,jestem,nigdzie nie uciekłam.Tylko nie miałam za bardzo czasu zeby do was zalądać i jakoś niestety ochoty żeby czytac te wszystkie sprzeczki też(między panami a nami kobietami).Ale już jestem.
cieszymy się, że jesteś, kończymy tamten temat.
A jak na działce? podobno siła się rozrywała, pokaż nam zdjęcia co tam nowego zrobiłaś. jak Twoja rabatka? co planujesz w najbliższym czasie zrobić na działce?
Zdjęcia są ale sama nie umiem ich z telefonu na kompa przeżucić muszę czekać na m aż mi to zrobi.A na działce to nam nic na razie nie chce się robić ,jesteśmy z m przeziębieni.Wczoraj zebrałam aż!!! około pół kilo czereśni żółtej,zawsze coś i tyle samo truskawek.Czereśnia czerwona coś strajkuje po tych majowych przymrozkach(sąsiadom też)mało owoców i jeszcze kwaskowate.Czeresienki pyszne,dopiero wczoraj mój zaglao drzewo z ciekawości dlaczego jeszcze się nie czerwienią owoce,a tu taka niespodzianka one już dojrzały tyle że my nie wiedzieliśmy że to inna odmiana.
Piękne zmiany na działce - ja również czekam na zdjęcia. Fajnie, że od początku dokumentujesz jak rozwija się Twój kawałek ziemi. Brak czasu rozumiem doskonale, bo sama mam go bardzo mało.