------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------NITKA pisze:Kasiu pewnie, że nadmiar to nie jakiś straszny powód do zmartwienia. Na razie będą pojedyńcze owoce, ale potem.., dosłownie rosną w oczach. Ach już się nie mogę doczekać zapiekanej cukini z farszem - matko..
Ups, coś mi się tu narozrabiało..

. Dwie mi uschły. Została jedna.... Dzisiaj dosiałam prosto do gruntu. Na szczęście zostało mi 5 szt. kabaczka "Złoty Cepelin", dzisiaj wysadziłam. Jak mi się zniszczą, jak tamte
 . Dwie mi uschły. Została jedna.... Dzisiaj dosiałam prosto do gruntu. Na szczęście zostało mi 5 szt. kabaczka "Złoty Cepelin", dzisiaj wysadziłam. Jak mi się zniszczą, jak tamte   ....
.... To co wyrosło w gruncie zeżarły mi na dodatek ślimaki i ... latem jedliśmy kabaczki 'złoty zeppelin'.  Ale doskonale zostały przyjęte przez rodzinkę!
  To co wyrosło w gruncie zeżarły mi na dodatek ślimaki i ... latem jedliśmy kabaczki 'złoty zeppelin'.  Ale doskonale zostały przyjęte przez rodzinkę!
 Pomału zawalony balkon rozsadami pustoszeje.
  Pomału zawalony balkon rozsadami pustoszeje.

A odmiane mam Astra polka.
 A odmiane mam Astra polka.