Piękne! Chciałabym, żeby mój tak kwitł ...
Chyba wiem, co przechodzisz, bo jak robiłam wielka rewolucję, to przesadzałam od rana do wieczora.
Wyobrażam sobie, jaka jesteś zmęczona, ale skoro już kończysz, to będziesz wkrótce mogła odpocząć i pokazać nam wreszcie swoje dzieło w całości
Witaj Kasiu!
Dołączam wyrazy uznania dla Twojej ciężkiej pracy! Jesteś po prostu tytan pracy
Ogród już teraz jest bardzo ładny
A Twój największy rh nawet nie zauważył przesadzania, widocznie spodobało mu się nowe miejsce a i przesadzanie odbyło się prawidłowo.
Pozdrawiam serdecznie
Kasiu, kibicuję Ci od jakiegoś czasu, takie zmiany w życiu to wielkie wyzwanie.
Zrobiłaś bardzo dużo, jak na taki krótki czas. Daj sobie czas na smakowanie owoców swojej pracy
Czy powiesiiłaś hamak? wydaje mi się, że masz na czym? Kilka minut bujania znakomicie relaksuje
Między płytami będzie trawka ?
Kasiu Pinky Winky, Limelight to wspaniały początek hortensjowej rabaty, u mnie sporo lat upłynęło zanim na nie trafiłem i po pierwszym kwitnieniu pojawiło się następnych 5
trzymam kciuki za przeprowadzki roślinne -sam przeprowadziłem dwie magnolie i o dziwo udało się
Wszędzie leje a u mnie delikatnie popaduje.
Chciałam wam zaprezentować zastaną w ogrodzie dziczkę róży. Tak mnie urzekła jej uroda ze zostawiłam ją i nie żałuję.Kwitnie na biało jak zaczyna przekwitać brzegi płatków lekko różowieją i wygląda jak kwiat jabłoni . Pachnie oszałamiająco zwłaszcza wieczorem
Witaj Kasiu
Jestem pełna podziwu dla Twojej pasji tworzenia ogrodu Różyczka prześliczna, taka delikatna , to różowienie płatków wygląda niesamowicie....nawet nie wiedziałam , że te różyczki tak mają
Twoje/moje bodziszki pięknie porozrastały się , tworzą śliczne ukwiecone kępy Zawsze jak je podziwiam, to Ciebie wspominam