Moje spełnione marzenie Małgocha 1960
- katik
- 1000p
- Od: 2 sty 2011, o 16:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha 1960
Małgosiu fajnie wyglądają te doniczki zawieszone na gałęziach drzewa , super pomysł 

Małgosiu:)
ależ Ty masz jednorocznych!!!!!!
te w koszyczkach śliczne, w ogóle dużo roślinek i kwiatów, które mi się podobają:)
Pięknie!
Pozdrawiam
ależ Ty masz jednorocznych!!!!!!
te w koszyczkach śliczne, w ogóle dużo roślinek i kwiatów, które mi się podobają:)
Pięknie!
Pozdrawiam

- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Małgosiu nie jestem jakaś nawiedzona, ale uważam, że to co się komuś da, to prędzej czy później wróci do człowieka ... i dobre i złe uczynki.... i kieruję się całe życie tą zasadza, żeby traktować innych tak jak tego oczekujemy dla siebie....to na tyle o zachowaniu bezmyślnej dziewczyny....
Jestem pełna podziwu dla ilości Twoich doniczkowców....ja w tym roku drastycznie zredukowałam ich liczbę...po prostu nie wyrabiałam z podlewaniem
Zostawiłam około 20 doniczek...a miało być jeszcze mniej 
Jestem pełna podziwu dla ilości Twoich doniczkowców....ja w tym roku drastycznie zredukowałam ich liczbę...po prostu nie wyrabiałam z podlewaniem

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Witam miłych gości, u nas upał straszny,ale ja uwielbiam taką pogodę.Nawet jak jestem zmęczona od słońca to wolę jak zimno i deszcz.
Aga, zastanowiłam się ile właściwie mam tych doniczkowych, bo tak każdy pisze,że współczuje podlewania,pewnie około 40 sztuk będzie.Na pewno jutro policzę, bo zadałaś mi ćwieka.

Aga, zastanowiłam się ile właściwie mam tych doniczkowych, bo tak każdy pisze,że współczuje podlewania,pewnie około 40 sztuk będzie.Na pewno jutro policzę, bo zadałaś mi ćwieka.

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Małgosiu masz sliczne krzewuszki ....jak długo je masz... 

- malgocha1960
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
a co to jest na drugim zdjęciu...
..ja mam jedna bardzo malutką i kwitnie muszę zrobić fotkę...posadziłam na jesieni...
..ja mam jedna bardzo malutką i kwitnie muszę zrobić fotkę...posadziłam na jesieni...
uroczy Luteus, Małgosiu!
masz 6 odmian Weigeli???
masz 6 odmian Weigeli???

- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Małgosiu, co to?

- malgocha1960
Spytam póki pamiętam nazwę-czy ma ktoś hostę FIREWORKS?Czy jest bezproblemowa czy szajs jak moja white feather?
Na drugim zdjęciu to kwitnąca pęcherznica,a na pierwszym szałwia,zapomniałam nazwę od Bożenki Babopielki oczywiście, a jak by inaczej.Wszystko,co od niej dostałam przyjęło się bezproblemowo, ma rękę do roślin,nawet kawałek milina wypuściło listki.
Tosiu,ze mnie taka ogrodniczka, NIE MAM POJECIA.W ubiegłym roku dostałam 2 kijki jakiejś krzewuszki od Bożeni/oczywiście/, to było wczesną wiosną i te kijki zaraz mi zakwitły,a teraz wyglada tak...
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/159 ... 3a8ec.html]
[/URL
Mam dwie o zielonych liściach,kwiaty mają w odcieniach różu, dwie o ciemno brązowych lisciach,a kwiaty różowe jasne i czerwone, jedną o cieniowanych lisciach zielonobiałych, nie wiem jakie kwiaty, bo przemarzła mi i jest maleńka.Ostatni nabytek to majowy o seledynowych liściac,a kwitnąć ma na czerwono,ale zobaczymy w przyszłości, bo jest młodziutka.
Mam 51 doniczek,nawet sama nie przypuszczałam,ze jest tyle tego,zawrót głowy, kiedy ja to podlewamnie wiem sama.

Na drugim zdjęciu to kwitnąca pęcherznica,a na pierwszym szałwia,zapomniałam nazwę od Bożenki Babopielki oczywiście, a jak by inaczej.Wszystko,co od niej dostałam przyjęło się bezproblemowo, ma rękę do roślin,nawet kawałek milina wypuściło listki.
Tosiu,ze mnie taka ogrodniczka, NIE MAM POJECIA.W ubiegłym roku dostałam 2 kijki jakiejś krzewuszki od Bożeni/oczywiście/, to było wczesną wiosną i te kijki zaraz mi zakwitły,a teraz wyglada tak...
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/159 ... 3a8ec.html]

Mam dwie o zielonych liściach,kwiaty mają w odcieniach różu, dwie o ciemno brązowych lisciach,a kwiaty różowe jasne i czerwone, jedną o cieniowanych lisciach zielonobiałych, nie wiem jakie kwiaty, bo przemarzła mi i jest maleńka.Ostatni nabytek to majowy o seledynowych liściac,a kwitnąć ma na czerwono,ale zobaczymy w przyszłości, bo jest młodziutka.
Mam 51 doniczek,nawet sama nie przypuszczałam,ze jest tyle tego,zawrót głowy, kiedy ja to podlewamnie wiem sama.

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ile czasu zajmuje Ci podlewanie tylu roślin w donicach? 

- malgocha1960
Aniu, nigdy jakoś nie zwracałam uwagi na to.Mam wcześniej we wiadrach napompowaną wodę ze studni,przelewam do 5l konewki i podlewam, na pewno nie jest to długo.Przy takiej suszy jadę wężem ze studni całą działkę,więc przy okazji doniczkowe też, nie jest tragicznie.

Mam takiego kwiatka,nie wiem co to jest i od kogo dostałam.Początkowo zastanawiałam się czy to nie zielsko,ale dobrze,że dałam mu szansę.

Mam takiego kwiatka,nie wiem co to jest i od kogo dostałam.Początkowo zastanawiałam się czy to nie zielsko,ale dobrze,że dałam mu szansę.

- aagaaz
- 1000p
- Od: 7 maja 2011, o 10:58
No to masz co podlewać
, ale za to jakie ładne kwiatki urosną ..

- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Być może to Campanula rotundifolia (Dzwonek okrągłolistny) albo Campanula cochleariifolia (Dzwonek drobny) ewentualnie jeszcze może być Campanula persicifolia (Dzwonek brzoskwiniolistny). W każdym razie dzwonek 

Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki