Asiu ależ piękne masz te doniczkowce Mam kilka begonii, ale żadna nie ma takiego "szalonego" koloru...same nudne żółcie, czerwienie i róże. Widzę, że również w ogródku nie jest nudno. Róża
Alitko dziękuję , Ewo dziękuję , Bratku dziękuję , czy delosperme trzeba wykopywać na zimę?? zobacz kolorek
kwiatki przypominają mi żywe kamienie , które kwitły mi jesienią, porównajcie sami
takie coś mi rośnie, posadziłam ale nie pamiętam co
powojniki, jeszcze nie mam na nie koncepcji, rosną nadal w doniczkach
macierzanka
borówki, już chętnie bym je jadła
Wczoraj kupiłam trzy gazanie , a jeszcze dziś dokupiłam jedną białą
róża w pełnym rozkwicie
zakwitła pierwsza aksamitka wysiana przeze mnie
kupiłam jeszcze takiego kwiata ale nie pamiętam nazwy
oraz goździka wieloletniego
delosperma, bardzo mi się podoba
czarna calla ma chyba pędzika
pąki na liliowcu, w tamtym roku nie kwitł więc czekam na kolor jego kwiatów
Życzę wszystkim słonecznego weekendu a w nocy opadów deszczu, bo mam dosyć podlewania.
Niestety deszcz nie spadł Na dworze jest tak gorąco , że nie można posiedzieć, w cieniu jest 30 stopni.
Gazanie
clementis może dziś zakwitnie
kupiłam na Allegro dwie datury
takie coś mi zakwitło
begonia
Asiu Ale u Ciebie pięknie i kolorowo Begonie cudne ,moje malutkie nie wiem czy zdążą zakwitnąć ,gazanie , róże powojnik już zaczyna kwitnąć -wszystkie kwiatuszki masz bardzo ładne
Super zdjęcia:) Gazanie cudowne a one wręcz uwielbiają takie temperatury. Bardzo fajne fuksje, i bardzo fajnie że mogę pooglądać nowe fotki. Pozdrawiam:)
Teresko dziękuję , Dorotko dziękuję , na pewno Twoje fuksje też zakwitną, Marcinie dziękuję , dzięki Tobie kupiłam gazanie, jak spotkam jeszcze inne kolory to kupię.
I zakwitł dziś
Warszawskie Nike