A jak się to ma do nawadniania kropelkowego.. ta ogrzewana woda..
Mam wąż i ciagle się waham..
swoją drogą.. taka chłodna woda obniżyła by też temp w szklarni..

21. maja nastawiłem gnojówkę z pokrzyw, a właśnie teraz w sobotę ma być dobra. Mnie nic nie śmierdzi, a teściowa przestawiła wiadra (2) na drugą stronę budynku.esony1 pisze:Ostrzegam przed zapachem z fermentującej pokrzywy i skrzypu ...nastawiłam w zeszłym tygodniu dwa wiadra. Sąsiad już podejrzliwie się przygląda
a ja mu wmawiam ze pewnie gdzieś w okolicy szambo komuś wybiło ( ? tylko czemu jak wiatr zawieje to capi z mojej posesji ??? ).
Ciężka sprawa. Ja mam tylko część bez opisów (na dywan poleciały zaraz po pikowaniu). Postanowiłem prowadzić je na jeden pęd. Trudno za błędy się płaci. Będzie mniej, ale za to będą wcześniej.baron pisze:Proszę o radę:w tym roku pierwszy raz posadziłam pomidory parę krzaczków w gruncie i trochę w donicach.
Muszę się przyznać,że wszystko robiłam zgodnie z informacjami z tego forum,mam własne sadzonki od nasionka.
Ale popełniłam błąd,że niczego nie podpisałam,mam więc malinowy olbrzym,rumba,huzar i granit i jakies koktailowe z supermarketu.Wiem,ze któreś są chyba karłowe,ale co robić z wilkami.Rośnie wszystko jak oszalałe,podlewam pokrzywianką.Obrywać te wypustki czy nie?
Pomocy!!
11krzych pisze:Ciężka sprawa. Ja mam tylko część bez opisów (na dywan poleciały zaraz po pikowaniu). Postanowiłem prowadzić je na jeden pęd. Trudno za błędy się płaci. Będzie mniej, ale za to będą wcześniej.baron pisze:Proszę o radę:w tym roku pierwszy raz posadziłam pomidory parę krzaczków w gruncie i trochę w donicach.
Muszę się przyznać,że wszystko robiłam zgodnie z informacjami z tego forum,mam własne sadzonki od nasionka.
Ale popełniłam błąd,że niczego nie podpisałam,mam więc malinowy olbrzym,rumba,huzar i granit i jakies koktailowe z supermarketu.Wiem,ze któreś są chyba karłowe,ale co robić z wilkami.Rośnie wszystko jak oszalałe,podlewam pokrzywianką.Obrywać te wypustki czy nie?
Pomocy!!
Daj jakieś zdjęcie, na forum są spece, którzy będą w stanie przynajmniej kilka zidentyfikować.