Rh wyjątkowo pięknie dosłownie oblepione kwieciem

szczególnie ten fioletowy mi przypadł do gustu

... i liliowiec, i bożykwiatHanka 1 pisze: Mało mi kwitnie -trochę orlików,irysy i dwa ostałe różaneczniki i czekam na róże
Bardzo się cieszę,ale o tej porze one już występ mają za sobą.Haluś a na róże wrócisz?hal1959 pisze:Iryski od Ciebie miały pąki jak byłam w Polsce,ale nie zobaczę kwiatów,także orlików![]()
A ja myślałam,że u mnie tylko taki "syberyjski" klimat.U Ciebie pewno róże już w pełnej krasie a u mnie jeszcze im dalekoJAKUCH pisze:U mnie również dużo róż wymarzło szczególnie jesienne zakupy .
Dzidziu miałam cztery a dwa mi umarzło-nie mam szczęścia do RH.Zabeczka101059 pisze:Rh wyjątkowo pięknie dosłownie oblepione kwieciem
Elizabetka pisze:Za to moje Twoje lilie mają się całkiem bardzo dobrze....a wiesz, że poskrzypka już grasuje...małpa czerwona jedna![]()
Zawsze umiesz mnie pocieszyćchatte pisze:Wkrótce rozkwitną róże, a obok nich pewnie jeszcze jakieś inne , no i przecież jakieś lilie ocalały!
A jak dzwonek skupiony? ...
IrenkoIrena37 pisze:Wspaniale się ogląda twoje mistrzowskie zdjęcia a na nich przepiękne kwiaty. Robisz tak świetne ujęcia, że nawet zwykłe zielsko wyglądałoby ładnie. Rh na ostatniej fotce to cudo, niezwykle ukwiecony.
Witam Nowego Gościa.Aniu co nas nie zabije to nas wzmocni.Pewno,że wytrzymamy.Zapraszam kiedy tylko będziesz mieć czas i ochotę.Aancyk pisze:Musimy wytrzymać i ratować co się da. Będę wpadać.
Witaj, przychodzę z rewizytą. Jestem zachwycona Twoimi RH, szczególnie tym ostatnim. Współczuję Ci strat w ogrodzie, u mnie jest podobnie, część strat po budowie, a teraz ciąg dalszy spowodowany nawożeniem podłoża pod kostkę
Musimy wytrzymać i ratować co się da. Będę wpadać.
Witam Cię Tereniu serdecznie i zachodź jak tylko będziesz mieć ochotę.Furtka do mojego ogrodu stoi otworem.I proszę nie mów tak "co ja tu robię z czym do ludzi".Masz piękne rośliny,kochasz je i one odwdzięczają Ci swoją urodą.Każdy ogród jest inny i każdy piękny.Wszyscy na tym forum jesteśmy "zakręceni" na punkcie kwiatów i nie tylko -wszystkich roślin i tych do jedzenia i tych dla pokrzepienia serc.Mój ogród -już to pisałam- przedstawia "artystyczny" nieład i cały czas poszukuję sposobu na bezobsługowy ogród.Dziewczyny z forum się ze mnie śmieją ale ja mam nadzieję,że kiedyś mi się to uda.TerDob pisze:Wchodzę co dzień do Twojego ogródeczka ,czytam, oglądam i dech mi zapiera ,zaniemówiłam - łeska mi się w oku akręciła ,co ja tu robię z czym do ludzi U Ciebie to Raj
Iza nie żartujchatte pisze:Kupowałaś lilie?To może czas, żeby parę lilii ode mnie wróciło do Ciebie?
Witam serdecznie.Pachną oj jak pachną.Ewelina pisze:Piwonie w pełnej krasie ! Bardzo lubię te kwiaty i ich zapach . Czy Twoje pachną?
Piwonie w pełnej krasie ! Bardzo lubię te kwiaty i ich zapach . Czy Twoje pachną?