U mnie właśnie finanse zaważyły na tym, że ganiam z konewką Ale z powodu choroby (niby głupiej, ale nikomu tego nie życzę ) powinnam przestać. M jest zdolny, więc liczę na jego pomysłowość Z doniczkowcami dam sobie radę-mało ich
Agulino, cieszę się że mnie odwiedziłaś! Twój ogród jest dla mnie cudowną inspiracją! zapraszam pod brzozy jak najczęściej Ewuniu, zdrowia życzę i inwencji M. co by Cię odciążyć od podlewania
Też mam zielonego perukowca.U mnie już ciasno,ale mając do wyboru wzięłam zielony i nie żałuję,w ciągu roku tyle razy zmienia kolor liści,że szok,a jesienią ta czerwona barwa jest niepowtarzalna.
Aga, Małgosia, Carterka - dzień dobry miło, że znowu mam gości i dziękuję w imieniu roślin za pochwały... zielony perukowiec jest bardzo subtelny w swoim uroku, a doniczkowe petunie urzekły mnie swoim malinowym kolorem... niech kwitną całe lato
Witam o poranku
Ta "diabolka" niesamowita, u mnie są, ale mniejsze oczywiście i dopiero zaczynają kwitnąć .
Znasz nazwę tego powojnika? Ma pięknie nasycony kolor
Petuńki cudne...
Agunia super fotki, pięknie Ci wszystko kwitnie A kolor surfini
joannakr0508 nie wiem jak Agunia, ale ja wszystkie moje pęcherznice tnę na potęgę Rosną wtedy jak szalone. Natomiast jeśli ich nie przycinasz to na wiosnę trzeba je prześwietlić, bo od środka pojawiają się suche i stare gałązki. Jak je wytniesz to od razu wypuści nowe.