Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
I ja mam syna Michała
.. ma 8 lat i Komunie w tym roku.... a w jakiejs tam przyszłości egzamin na karte rowerową
hihihi..
Tylko ciągle zastanawiam się, dlaczego nie przychodzą mi powiadomienia na komp o waszych postach... Powłączałam wszystko co się dało ... i nic. Szkoda.. wyszukiwanie za każdym razem zajmuje mi dużo czasu.
To ja zapraszam na zlot pod jabłoń już po przeprowadzce i uporzadkowaniu ( chociaż troszkę ) terenu.
cobym sie tak okrutnie przed ogrodowymi ekspertami wstydzić nie musiała

Tylko ciągle zastanawiam się, dlaczego nie przychodzą mi powiadomienia na komp o waszych postach... Powłączałam wszystko co się dało ... i nic. Szkoda.. wyszukiwanie za każdym razem zajmuje mi dużo czasu.
To ja zapraszam na zlot pod jabłoń już po przeprowadzce i uporzadkowaniu ( chociaż troszkę ) terenu.

- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
no .. nie tylko dziewczyny .. i Jozef też na Michała.basow@ pisze:Czy Wy się dziewczyny zmówiłyście?
Moje dziecka nie uznaje żadnych zdrobnień od zawsze.. on jest po prostu Michał.. nawet nie Michałek ( chociaż ja tak czasem mowię : ) )
A jak zbierzemy się kiedyś z naszymi dziećmi.. to będzie słychać tylko.. MIchał....

Któregoś roku wybraliśmy sie ze znajomymi na wakacje , jak zwykle pod namioty.Pech chciał że wszystkie babeczki miały na imię ....Małgorzata .Tak więc Gosiek było aż ....4.Trochę nasze dzieci głupiały,jak słyszały tekst np "idź do cioci Gosi"
Ale momentami mieliśmy ubaw,że hej!

Ale momentami mieliśmy ubaw,że hej!
Pozdrawiam,Małgorzata