Niestety jeszcze nie wiem na jaki kolor będzie kwitła - dopiero czekam na kwiaty ! Zapowiadają się raczej jasne, może kremowe
 Niestety jeszcze nie wiem na jaki kolor będzie kwitła - dopiero czekam na kwiaty ! Zapowiadają się raczej jasne, może kremowe   
 Kupowałam ja jesienią więc już kwiatów nie widziałam.

Cudownie to wyglada uwielbiam takie gadżety .Wspaniale sie prezentuje!!!!!
 Cudownie to wyglada uwielbiam takie gadżety .Wspaniale sie prezentuje!!!!!

Dziś zainwestowałam w 3 pergolki na clematisy, zamówiłam  ,na dniach dotrą
 Dziś zainwestowałam w 3 pergolki na clematisy, zamówiłam  ,na dniach dotrą   

Mi też bardzo się podoba ta metaloplastyka i już, już miałam kupić coś takiego, ale sie wstrzymałam. Mam dużo drewnianych elementów i nie byłam pewna czy mogę mieszać style. Klatki też bardzo mi się podobają, a trzymanie w nich kwiatków jest teraz na topie. Widziałam podobne aranżacje w pismach ogrodniczych. Jesteś trendy Aga
  Mi też bardzo się podoba ta metaloplastyka i już, już miałam kupić coś takiego, ale sie wstrzymałam. Mam dużo drewnianych elementów i nie byłam pewna czy mogę mieszać style. Klatki też bardzo mi się podobają, a trzymanie w nich kwiatków jest teraz na topie. Widziałam podobne aranżacje w pismach ogrodniczych. Jesteś trendy Aga   Super!
 Super!

Może różyczki już pięknie kwitną, czy nie?
 Może różyczki już pięknie kwitną, czy nie?

nie miałam wtedy duzo czasu na zastanawianie się bo zblizał się czas wylotu
  nie miałam wtedy duzo czasu na zastanawianie się bo zblizał się czas wylotu   

Jola, poczułam się wywołana do tablicypamelka pisze:Aguś, a może jakieś nowe fotkiMoże różyczki już pięknie kwitną, czy nie?

szykuja się ...
  szykuja się ...

oj to czekam ...piękne kwiatuchy pokazujesz...
 oj to czekam ...piękne kwiatuchy pokazujesz...