Jule, u Ciebie pochmurno jednak... szkoda! u mnie trochę chmur czasem przysłania słońce ale ogolnie jest pięknie! zrobiłam kilka razy obchód, cyknęłam zdjęcia a teraz łączę przyjemne z pożytecznym = praca, ale na tarasie ;) ech, żeby tak można było zawsze....
Oj Aguś popstrykała sporo zdjęć i pęcherznica i dereń i krzewyszka wszystko już u Ciebie kwitnie a piwonia i łubin w pięknych kolorkach (moich ulubionych ale nie w garderobie a w ogrodzie )
Moi Mili, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa, które przekażę roślinom wszystko teraz w oczach rośnie, hosty zwlaszcza...
zaraz będzie niezła burza chyba... zrobiło się ciemno i zerwał wiatr, grzmi w oddali... aaaa, dobrze że są ze mną kotecki ;)
Widzę, że dopadły Cię wszystkie choroby, tego forum Wstępna diagnoza...żurawko-za...hojo-za... ależ pięknie współgra ta złota z pęcherznicą Aguś nie wiem, jak pachnie oliwnik (wierze na słowo), ale ma piękne liście...i ja go jeszcze nie mam
Iwonka, mowilas mi gdzie mieszkasz? gdybys byla w miare blisko to wysial mi sie taki jeden oliwniczek srebrnolistny... ma okolo 50cm juz... Adasko, u mnie juz po ulewie... poszla w Twoja strone ;)