Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu ,ale sierota ze mnie a jak się wystraszyłam ,bo nie wiedziałam co się stało 

Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Madziu już dzięki Tobie potrafię, teraz nie mam czasu, ale kiedyś siądę i obejrzę .Dzisiejsze plany pokrzyżował mi mój mąż, ja od 5 rano w kuchni piekę ,gotuję bo dzisiaj przychodzą goście, a on wstaje odmieniony- jednostronne monstrum twarzowe . Umówiłam Go przed chwilą w pogotowiu stomatologicznym, ale się będzie działo......... na samą myśl sama się denerwuję, robi mu się słabo przy pobieraniu krwi a tu kleszcze, dłutka i inne narzędzia i dużo krwi.........Trzymaj za nas kciuki!!!!!
- Raczek
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nalewko jesteś wielka!!!Nalewka pisze:No to drogie panie i drodzy panowie, mam dla Was link do programów Zielonym do góry" ze szczecińskiej tv. Bardzo mi się podobały, szczególnie, że można je sobie ściągnąć i oglądać wtedy, kiedy się ma na to czas
http://ww2.tvp.pl/Search?Search=zielony ... ry&x=0&y=0

bardzo dziękuje za linka.Na razie ściągam programy na swój komputer,potem pooglądam.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Pooglądałam dopiero jeden odcinek, super program ,będę eksperymentować z ukorzenianiem winorośli.
Madziu dzięki za pozdrowienia dla mojego M. ,dziś dostał tylko antybiotyk, dentystka ukłuła go igłą tylko raz, w czwartek dopiero się zacznie na dobre. Z nerwów to pokonał w poczekalni tyle kilometrów, chłop jak dąb, a taki cykor.
Madziu dzięki za pozdrowienia dla mojego M. ,dziś dostał tylko antybiotyk, dentystka ukłuła go igłą tylko raz, w czwartek dopiero się zacznie na dobre. Z nerwów to pokonał w poczekalni tyle kilometrów, chłop jak dąb, a taki cykor.
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
Dorotko,z tymi naszymi chłopakami to tak właśnie jest.A dentystów boją się najbardziej.
Fantastyczny jest ten program Zielonym do góry, no i ten plus że można go obejrzeć o dowolnej porze.
Uwielbiam takie programy,mogłabym oglądać godzinami.
Bogusiu, jaki tłumok,co ty mi tu opowiadasz
A z tym kretem i łopatą to niezłe jaja wyszły, do tej pory pod nosem się śmieje

Fantastyczny jest ten program Zielonym do góry, no i ten plus że można go obejrzeć o dowolnej porze.
Uwielbiam takie programy,mogłabym oglądać godzinami.
Bogusiu, jaki tłumok,co ty mi tu opowiadasz

A z tym kretem i łopatą to niezłe jaja wyszły, do tej pory pod nosem się śmieje

Pozdrawiam Magda