Moja działka-danutab cz.3
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moja działka-danutab cz.3
Danusiu, jesteś już? 

- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13

mmmmmmmmmmmmmm.....
pochwal się ociupinkę
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Danusiu-musisz mieć cały stok w kolorze!Czy moja cieszynianka u Ciebie zapomniana przeżyła zimę?Sadzonka hibiskusa ładnie przeżyła,jest już w gruncie.
Dzięki za życzenia,obfitego śmigusa nieoczekiwanie sprawił nam ojciec Benedykt po wyjściu z mszy.
Dzięki za życzenia,obfitego śmigusa nieoczekiwanie sprawił nam ojciec Benedykt po wyjściu z mszy.
Witam wszystkich po świętach lecz niestety nie mam dalej sprawnego komp.tego nie opłaca się już naprawiać więc muszę kupić nowy lecz teraz mam trochę inne wydatki.Jak widzę życzenia które tu złożyłam jakimś sposobem zniknęła nie wiem dlaczego.Nie wiem również czy to co teraz piszę też nie zniknie
Na działce jest kolorowo i zrobiłam kilka zdjęć jednak jest problem z ich przesłaniem tak samo jak pisanie na klawiaturze a za chwilę sam się wyłączy i nie wiem kiedy uda mi się go uruchomić.
Ewuniu twoja Cieszynianka jest bardzo ładna i czeka na Ciebie.
Na działce jest kolorowo i zrobiłam kilka zdjęć jednak jest problem z ich przesłaniem tak samo jak pisanie na klawiaturze a za chwilę sam się wyłączy i nie wiem kiedy uda mi się go uruchomić.
Ewuniu twoja Cieszynianka jest bardzo ładna i czeka na Ciebie.
- Marta_S
- 500p
- Od: 3 wrz 2010, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ojej... jaki pech
a tak bym sobie pooglądała wiosnę w Twoim ogrodzie... no cóż poczekam. Mam nadzieję, że porobisz zdjęcia bo lubię spacery w Twoim ogrodzie 

Zapraszam
Ogród Marty_S
Ogród Marty_S
- EwkaEs
Danusiu-zdaje się wszystkie życzenia administracyjnie przeniesiono do wątku wielkanocnego specjalnego.Zobacz!
Jak już wszystko będzie wiadomo-czy i kiedy poprawka kolokwium,kiedy zaliczenia,kiedy egzaminy pisemne na wyższych latach,kiedy wstępny i kiedy na nim wielogodzinny dyżur,kiedy obrony na Studium Podyplomowym to na pewno znajdę czas na przyjazd nad Olzę.Robisz niesamowity koktajl truskawkowy!
Jak już wszystko będzie wiadomo-czy i kiedy poprawka kolokwium,kiedy zaliczenia,kiedy egzaminy pisemne na wyższych latach,kiedy wstępny i kiedy na nim wielogodzinny dyżur,kiedy obrony na Studium Podyplomowym to na pewno znajdę czas na przyjazd nad Olzę.Robisz niesamowity koktajl truskawkowy!
- gosia22
- Od: 31 sty 2009, o 09:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Alez u ciebie jest ślicznie
Znowu się kompleksów nabawiłam . Rozyczki sliczne, widzialm ze masz indigoletta, u ciebie jest pnąca? Ladnie ci rośnie? ja ja mam od dwóch lat i muszę przyznać ze zbyt obficie to ona nie kwitnie.
moim ostatnim zakupem jest Marie Boisselot u nas pod nazwa Mme Le Coultre, u ciebie jest przepiękna . Mam nadzieje ze u mnie również będzie tak wyglądać, a tak na marginesie ile czasu trzeba czekać by uzyskać taki efekt ??

moim ostatnim zakupem jest Marie Boisselot u nas pod nazwa Mme Le Coultre, u ciebie jest przepiękna . Mam nadzieje ze u mnie również będzie tak wyglądać, a tak na marginesie ile czasu trzeba czekać by uzyskać taki efekt ??
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Danusiu , brakuje mi widoku wiosny na Twoim ogrodzie.
- EwkaEs
Danusiu-komputer już sprawny?Jak tam Twoja wiosna na stoku?
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Danusiu, czekam i czekam, a Ciebie wciąż nie ma. Tymczasem nie mogę już wytrzymać, muszę Ci to napisać:
Falstaff się ukorzenił
Jako jedyna sadzonka spośród kilku róż (tak, niestety reszta zmarzła na przedwiośniu
) ma ok 20 cm i sporo liści!

Falstaff się ukorzenił

Wreszcie jestem znów z Wami mam nadzieję że tym razem już będzie OK z komp.Wiosna dalej trwa chociaż pierwsze kwiaty wiosny już przekwitły to następne kwitną w pełnej krasie czyli azalie i Rh i co najważniejsze zakwitła mi pierwsza róża na dzień matki Otello i zaczyna pękać Fresia.
Wszystkim tu zaglądającym w czasie mojej nieobecności chcę podziękować i każdego z Was odwiedzę.
Izuniu bardzo się cieszę że Falstaf się ukorzenił, a ja mam dla Ciebie niespodziankę ale musisz ją osobiście odebrać.
To moje pierwsze róże które zakwitły na dzień matki.

Wszystkim tu zaglądającym w czasie mojej nieobecności chcę podziękować i każdego z Was odwiedzę.
Izuniu bardzo się cieszę że Falstaf się ukorzenił, a ja mam dla Ciebie niespodziankę ale musisz ją osobiście odebrać.
To moje pierwsze róże które zakwitły na dzień matki.

- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Twoja córka dobrze wychowała róże , wiedziały kiedy zakwitnąć.
Ja załapałam się na kawę i ciacho i teraz nadmiar kalorii pójdę zbijać w ogrodzie.

Ja załapałam się na kawę i ciacho i teraz nadmiar kalorii pójdę zbijać w ogrodzie.
- EwkaEs
Brawo róże-wiedziały kiedy się rozwinąć!
- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Danusiu
cieszę się że jesteś już z nami, mam pytanie - jak poradziły sobie róże Delbarda u Ciebie? Masz z tych róż już pierwsze pąki?
cieszę się że jesteś już z nami, mam pytanie - jak poradziły sobie róże Delbarda u Ciebie? Masz z tych róż już pierwsze pąki?
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
No, nareszcie!
Danusiu, Ty szantażystko!
Jak muszę, to odbiorę, chociaż teraz to Ty z Grażynką powinnyście przyjechać do mnie
Śliczny prezent zrobiły Ci róże
A uchylisz rąbka tajemnicy? ;)

Danusiu, Ty szantażystko!

Śliczny prezent zrobiły Ci róże

A uchylisz rąbka tajemnicy? ;)