Asiu dziękuje bardzo...

empuza witaj,jest mi niezmiernie miło ze po dłuższej przerwie wróciłaś do mojego ogrodu i chcesz poświecić czas na przeglądanie wcześniejszej części ,zapraszam jak najczęściej...

Wiola ostatnie dni były naprawdę upalne,kwiaty szybko przekwitają,słońce ostre i palące przypaliło liście na berberysach Maria,a one ponoć na stanowiska słoneczne,na szczęście dzisiaj można odetchnąć...

Teresko witaj,doczekałam się na kwiaty złotokapu,ale przez te upały szybko przekwitł,pozostał niezapomniany widok...maczki syberyjskie mam trzy krzaczki,tylko tyle zostało,będę próbować dalej je zasiewać...

Lenannna patrz kochana ile tylko dusza Ci zapragnie,tak szybko przekwitają upał im w tym skutecznie pomaga...

Jagoda nic straconego zawsze można je mieć

Witaj Ewelino dziękuje Ci bardzo,komplementy z ust osoby o tak harmonijnym,gustownie urządzonym ogrodzie to zaszczyt...
A te ptaszki

Dorotko witaj,orliki siałam w zeszłym roku wiosną,przez cały letni sezon ładnie się rozrosły i teraz to już spore kępy,niski trafił się tylko jeden w tej mieszance a pozostałe są wysokie...wysiewaj na pewno w przyszłym roku będą kwitły...