Marku-ale wiesz co.... ja już prawie zapominam że w tamtym roku też musiałam jeszcze wstawać z przymusu więc zaczynam z przyjemności

powodzenia, to piękny okres w twoim życiu(zobaczysz jak się to miło wspomina , no oczywiście jak już minie

)....ty masz tyle krzewów może poradzisz mi co nadawało by się na liściasty niewysoki żywopłocik w półcieniu?
Małgosiubardzo dziękuję

aż mnie zatkało takie miłe słowa. tak sobie myślałam że zrobie niewielką rabatkę i będę o nią dbała...baju baju , jeszcze dobrze nie obsadzona a mi tak hosty chodzą po głowie że hyba sobie nie odpuszczę i na przyszły roczek...kto wie jak to się zacznie

w końcu i M przyzwyczaja sie pomalutku to i teren zajmować będę ukradkiem

-fajnie mieć swój raj (tylko sąsiedzi jeszcze się nie przyzwyczaili-"przyszła na wsi tak wymyślać?"...

ale co tam)
Danusiumoże i jest duży ale M nie jest jeszcze przekonany do końca moimi pomysłami

no nic przekona sie albo podda

Masz racje czasu to pochłania ogrom ale i przyjemności daje jeszcze więcej, a pomysły czasami podsuwają mi dzieci a czasami FOrumki . Ja dopiero zaczynam ale u ciebie to dopiero jest na co popatrzeć
Aniu jesteś bardzo miła (wszystkie Anie które znam są nadzwyczaj sympatycznymi osóbkami)DZIĘKUJĘ. Roslinki są raczej pospolite w naszym regionie (no może ta żółta magnolia to taki rarytasik

)a mam ich sporo bo wykorzystałam sytuacje (jak byłam w ciąży

proponowałam wymiany i wszyscy się zgadzali

)no ale teraz to poczekam aż się rozrośnie i już będę miała coś na wymianę
Gabizłotko moje nawiedzaj ile dusza zapragnie moje skarby pomagają, a i owszem ale z różnymi rezultatami, nieraz to nawet mają pomysły i tak po małej korekcie wychodzą ciekawe.Tak to irga ale myślę o próbie włożenia tam lewizi bo nie widać jej a mam tylko jedną-warto by to wyeksponować a podobno lubi mórki...hmmm pomyślę bo trochę boję się żeby nie popsuć roślinki na pw napiszę ci gdzie ja przebywam, malutka wioska ukryta przed światem ale piękna jak przyjedziesz z bądlem na huśtawkę sama zobaczysz że ten koniuszek świata jest dla mnie stworzony-zapraszam