A .. podzielisz sie tą radością z nami ;)koza pisze:[
Miriam Radości będzie znacznie więcej jak np. w naturze zobaczę kwiaty z 1001 nocy
![]()
Moja przestrzeń - koza
Uleńko, nie martw się. Popatrz, który już dziś jest. Ani się obejrzysz i już będziesz z nimi na ranczo. :P Rozumiem, że było Ci bardzo smutno ...jak wyjeżdżali
A z internetem uda się 

Maria
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja strasznie ciekawa jestem jak wyglądać będzie ranczo w tym roku. Jeśli to co kupiłaś urośnie i zakwitnie, to będzie to chyba raj na ziemi.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- koza
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lip 2006, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Izuś!!! łaskę to mi zrobił POLAN Kraków wysyłając nasionka za podwójną opłatą!!!
Zwrot na konto nie dotarł. Jestem tak wkurzona, że w poniedziałek oprócz maila polecony list wyślę
I również w poniedziałek (jeśli kasy na koncie nie będzie) na naszym forum i gdzie się tylko da korespondencję i przeprosiny Polanu wstawię
A neta czaruję na okrągło
Jeśli nie uda się to gospodyni czarownic wraz z przyjaciółmi na moim ranczo w świetle księżyca bedą musiały następny sabat odprawić!!

Zwrot na konto nie dotarł. Jestem tak wkurzona, że w poniedziałek oprócz maila polecony list wyślę

A neta czaruję na okrągło

Jeśli nie uda się to gospodyni czarownic wraz z przyjaciółmi na moim ranczo w świetle księżyca bedą musiały następny sabat odprawić!!

Ulka buziaki przesyła
- gebo13
- 200p
- Od: 1 mar 2007, o 21:36
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
nazwa na torebce nasiennej :"Traumgarten in Blau Mischung"chatte pisze:Myślałam o 5 zdjęciu. Nazwa niby ta sama, ale zdjęcie na stronce inne chyba![]()
Niestety też nie znam niemieckiego
"Wymażony ogród w niebieskiej mieszance". Tak by to mozna chyba przetłumaczyć.
Szczęście to nic innego jak dobre zdrowie i krótka pamięć
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.