Fakt ujrzenia serduszka przy moim awatarku zaskoczył mnie baaaaardzo miło!!!!!!
To najwspanialsza niespodzianka... Ale się ucieszyłem... Już dawno nic mnie tak nie wzruszyło... Wszystkim Moderatorom i Adminkowi za to piękne małe serduszko gorąco DZIĘKUJĘ
Chciałabym również pogratulować pozostałym osobom, które w tym samym czasie co ja, otrzymały serduszko.
Tak czytam, dzieląc wspólnie radość i sam się dziwię a jednocześnie bardzo cieszę z Wami , że taki drobiazg a tak wiele czasami znaczy. To bardzo miłe dla mnie i reszty Ekipy prowadzącej Forum.
Dygresja/uwaga/prośba: Mam do Wszystkich Forumowiczów jedną prośbę , postarajmy się czasami w tych trudniejszych chwilach, czasem konfliktowych być wyrozumiałym lub przymknąć oko na sprawę o którą walczymy bo czyż zdrowie i nerwy nie są ważniejsze od wygranego sporu ? ...to tylko taka moja dygresja (bo poważnych kłótni na Naszym Forum nie ma na szczęście wiele), a nie chciałbym psuć miłego nastroju tą uwagą..
Miła? Najmilsza! Przypomniały mi się emocje sprzed roku Pozwoliłam sobie zwrócić uwagę w obawie, że "zajęłam" miejsce kogoś zasłużonego. Jednak przyznam, że ze zdziwieniem, ale i radością przyjęłam ponowne gratulacje w moim wątku