Skrętniki naprawdę cudowne , multiflora super obdarzyła kwieciem, ja się terazsmieje...bo wszędzie czuć akacje gdyż kwitnie ;)
Wilczki bardzo ładne,żałuję mojego który poszedł do nieba no i fiołeczki
Asiu śliczności u Ciebie, paczuszka od Marty super niech wszystko ładnie rośnie:) skrętniki mają prześliczne kolorki, piękna multiflorka:) dla niej za obfite kwitnienia, widzę że jesteś od niej specjalistką więc gdybym mogła przy okazji zadać małe pytanko, też mam multiflorkę malutką niedawno zaczeła puszczać listki ale one są małe czy to normalne czy jakaś dzika jest??
Asiu śliczne paczuszki dostałaś
Multiflorka Twoja jest obłędna mam nadzieję, że jej dzieciaczki będą choć w połowie tak piękne jak mamusia
Sadzoneczka fiołka oczywiście ma się dobrze i czekam na kwiatuszek na Twoim to będzie można go zidentyfikować
Kłujaczek też zasługuje na wielkie
Asiu miltiflorka jest obłędna ile ten Twój okaz ma lat?? Jejuniu a nie podobały mi się hojki śliczne te mordki na niej. Skrętnik i u mnie wypuścił pączka po raz pierwszy , też taki maluch jak Twój. Twój kolorek kwitnącego bardzo ładny
Jak ja lubię takie widoki łąka na parapecie Mam nadzieję, że wśród moich forumkowych nieoznaczonych znajdzie się niebieski białoobrzeżony , no i różowy pełny
Rebutia.. długo każą czekać na siebie te maleństwa, ale ile potem frajdy