Hm.. zdawało mi się , że już dzisiaj zostawiłam tu swoje pochwały, ale chyba mnie coś odciągnęło niemniej muszę Ci Arletko pochwalić błękitnego fiołaska z białym brzegiem.. mam nadzieję, że wśród tych NN które dostałam i taki się znajdzie
Kolekcja hojek a i konstrukcja dla ich utrzymania imponująca
Moje pomidorki ciągle czekają na wysadzenie w grunt.. burzami straszą
Arletko piękności. A mówiłam , że zabraknie Ci miejsca. Pokaż multiflorę kwitnącą i zbliżenie belli variegata, zwłaszcza listków. Czy one mają takie same kwiaty?
Arletko, już masz pięknie na balkonie, a co dopiero będzie później? Miniogród Fiołeczki są urzekające Oby i moje kiedyś obdarowały mnie kwieciem "Wisioki" bardzo ładnie wkomponowałaś
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"... Iwona
Konstrukcja półek w oknach - godna pozazdroszczenia. Też hoje nareszcie dostały to na co zasługują i na pewno docenią starania ślicznym kwitnieniem.
Ładnie u Ciebie!
Coś musiałaś zrobić niezwykłego, że M taki aktywny... :P
Ja jako niepoprawny łasuch zacznę od poziomek i pomidorków Arletko, czy te poziomki będą jadalne czy też będą tylko ozdobą Twojego balkonu no i najważniejsze...masz super męża
Celinko on jeszcze o tym nie wie no a na poziomki to mam nadzieję, że się załapiesz
Iwonko z pomidorkami to mój pierwszy raz więc zobaczymy co mi z tego wyjdzie.
Martuś jeśli okaże się, że nie masz takiego fiołeczka to pisz śmiało listeczki polecą do Ciebie a pomidorki u mnie na balkonie to w każdej chwili mogę wstawić do mieszkania.
Asiu mówisz masz, a co do belli variegaty to chyba mają takie same kwiatki, ma kilka pąków to zobaczymy niebawem, ale listki są piękne
Ado
Iwonko na pewno i Ty się doczekasz kwitnących fiołeczków.
Henryku teraz dopiero będę musiała to zrobić jak mu przeczytałam co napisałeś
Renatko
Iwonko mam nadzieję, że będą jadalne co do super męża to bym polemizowała ale.....
Olu
Jagódko no jeszcze Twoich imienniczek mi brakuje na balkonie a bardzo je lubię