Paula - skalnica to tegoroczny nabytek w moim ogrodzie. Spodobały mi się takie zielone poduszeczki 

No i na razie ciągle kwitnie  
 Gosia22

Gosia22  - ja powalczyłam wczoraj z opryskami. Mam taki organiczny preparat przeciw różnym robakom, w tym mszycom. Zobaczymy na ile pomoże.... ale chyba za tydzień oprysk trzeba będzie powtórzyć  
 Agata

Agata - ja z mszycami mam przeboje od samego początku tego sezonu. Kupiłam sadzonki werbeny w lutym i wszystkie mi padły - okazało sie że już na nich żerowały mszyce, ale w sklepie tego draństwa nie wypatrzyłam  

no i chyba potem to juz miały okazję zainfekować pozostałe rośliny.... następne w kolejce były kobee..........
Iza - mszyca na bukszpanach ????????????? SZOK  

muszę sie moim dokładniej przyjrzeć !!! A jakoś tak zakładałam że co jak co ale bukszpanów to te robale nie lubią  
 Agatka123

Agatka123 - Agnieszka, ja to mam wrażenie że się tej mszycy w tym sezonie nie pozbędę  

przyplątało się toto w lutym, i co rusz mam wysyp.... no ale tak jak teraz były oblepione lilie to jeszcze nie widziałam.....
A maluszek jeszcze ciągle chory niestety. Ciągle go męczy........ Nic nie je. Pije na szczęście .... ale jest mocno zmęczony...