Krysiu, nie mam starca, zapomniałam jak ta roślina się nazywa,szybko się rozrasta,wieloletnia i kolorem przypomina starca.
Jagódko,zapraszam, nie znam żadnego kwiata, o którym piszesz, ja jestem początkująca ogrodniczka, wiele roslin to czarna magia dla mnie.
Lucynko, uratowałam tą nową odmianę i jedną doniczkę, którą nie zdązyłam wysadzic,ale to są rosliny, które bardzo chcą żyć, bo wszystkie, które mi zmarzły wypuściły już liście, tylko ciekawe czy zakwitną.
Małgosiu,gdzieś po drodze Cię zgubiłam , pędzisz jak szalona, już 16 strona.
Canny pięknie odbiły.Bardzo fajne klomby zrobiłaś.
Wierzby nie wyrzucaj,ja myślę że ona ładnie odbije.
Gosiu! Kanny masz już bardzo ładne,chyba je chowałaś przed mrozem...moje przymroziło,ale zaczynają wypuszczać nowe listki.
Moja wierzba przemarzła,wypuszczała już wiosną listki a teraz wszystko sczerniało i nie widać życia.Dam jej czas do końca tygodnia jak i ketmii,nie będzie zielonego to będzie łopata.
EWUNIA, TA WIERZBA W UBIEGŁYM ROKU O TEJ PORZE MIAŁA PIĘKNE KOLOROWE LISTKI, po prostu za krótko ją obcięłam i myślę,że korona zmarzła. Poczekam jeszcze trochę , nadają piękną pogodę to jak by miała zeyć to zaczęłaby odbijać.
Malinko, tylko te dwie schowałam, dlatego sa takie ładne,reszte ledwie z ziemi widać.
Na pierwszym zdjęciu jest taki plac piaskowy, tam był zwykły swierk dosyć wysoki,przesadziłam go w inne miejsce, bo nie pasował.Zostały karłowe krzaczki,jedynie miedzy rh jest drzewko złotokapu,ale przymarzło w maju, nie wiem czy odbije?
Doniczkowe wisielce fajnie wyglądają , obawiam się jednak ,że będziesz miała kłopot przy ich podlewaniu ...
A ogrodzenie - widzę ,że już skończone - bardzo ładne !