Wiosną budzi się życie :)))

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2010, o 20:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wiosną budzi się życie :)))

Post »

;:196 rozchmurz się ;:196
Kiedy mój mąż pierwszy raz wyjechał do pracy tak że wracał tylko na weekend to cały czas sprzątałam, aż mój syn 12 letni wtedy mówi: Mamo ale ty jesteś dobrą gospodynią ;:129
Niestety teraz ma zlecenia na miejscu i w domu bajzel :;230 :;230 :;230
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p
Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

He he :;230 ale mnie rozbawiłaś z tym bajzlem u mnie tak jest zawsze w weekend jak mój siedzi w domu a w tygodniu mam czas na wszystko to i porządek jest :D
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. :)
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38

Post »

;:4
Dziś mojemu M powiedziałam tak : a ty nie mógł byś tak jak twój brat wyjeżdżać na miesiąc i tylko na weekendy do domu wracać? :;230 :;230 Powiedział że mógłby ale woli nie :D A ja szczerze mówiąc czasem chciałabym odpocząć chociaż od jednego z 3 facetów :wink:
Nie smuć się czasem są takie podłe dni po których przychodzi słoneczko i dobry humor. Ja wczoraj taki dzień miałam, lało jak diabli, w domu nic nie zrobiłam i na forum nic się nie działo.
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Ja uwielbiam spędzać czas ze swoim mamy wtedy tyle pomysłów robimy sobie wycieczki albo w domu coś się dzieje jak go nie ma to czuję się źle ale to pewnie miłość ;:167 bo inaczej to patrzeć bym na niego nie mogła :;230 .Zresztą i tak on całymi dniami pracuje wraca wieczorami to człowiek zdąży się stęsknić :D
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38

Post »

My też tak mieliśmy x lat, potem wkradła się rutyna, ale tak naprawdę to jak mamy chęć coś wymodzić czy gdzieś pojechać to jedno bez drugiego nie może się obyć :D Samo życie :D
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
kamykkamyk2
500p
500p
Od: 26 gru 2010, o 08:57

Post »

Witam :wit Asiu jestem pod wrażeniem jak Ty sobie radzisz ze wszystkim: dziecko, ogród, mąż i hobby - motocykl ;:180 , chociaż jeszcze trochę prac do wykonania w ogrodzie Ci zostało. :lol: Oczko zapowiada się fajnie, czekam na końcowy efekt. ;:108
Pozdrawiam kamyk

Ogród kamyka
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Kamyk trochę prac to mało powiedziane czeka mnie jeszcze dużo pracy i jestem świadoma że w tym roku nie uda mi się zrobić wszystkiego ale plan oczka ma być wykonany w tym roku myślę że już niedługo coś się ruszy jak mój wróci z delegacji .Pro po tych wszystkich obowiązków zawsze byłam pracowita i nie lubiłam bezczynności dlatego jakoś ogarniam to wszystko są dni kiedy nie zrobię tego czy owego wiadomo albo pogoda albo zdrowie czasami coś wyskoczy .Praca zawsze w tygodniu a weekendy hobby :D .Dziękuję za odwiedziny pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
gosiakmala
500p
500p
Od: 9 sty 2011, o 14:27

Post »

Hej Asiu. dziekuje za odwiedziny mojej działeczki. U Cibie jest juz bombowo, u mnie na razie pole ;)
Moja Milowa
Pozdrawiam Gosia
Małżeństwo jest to związek, w którym jedna osoba ma zawsze rację, a druga to mąż ;)
Awatar użytkownika
oster
1000p
1000p
Od: 9 mar 2011, o 15:09

Post »

Asiu, jak Ty pędzisz z tym wątkiem :shock: Dawno tu nie byłam, sorry!
Co do oczka wodnego, strasznie mi się podobają, ale fakt, iż musi być ruch wody, czyli jakaś fontanna - krzyżuje wszystko. Nie mogę znieść tego rodzaju odgłosów. Cieknąca woda drażni mnie, nie mogłabym wypoczywać w takich warunkach. Co innego śpiew ptaków. Mogłabym słuchać cały dzień i dla mojego umysłu to najwyższa i najwspanialsza forma doznań. Zazdroszczę oczek wodnych, bo pięknie wyglądają, ale żeby pluskanie... co to, to nie.
Widzę tez, że masz masę innych zajęć, które urozmaicają nieco życie. Gratuluję talentu.
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Znowu przymusowe siedzenie w domu pada wieje zimno wrrrr co za pogoda jestem ciekawa gdzie te zapowiadane upały te pogodynki trochę mijają się z prawdą :evil: :evil:Przez te opady trawa pędzi jak oszalała ,aż boję się pomyśleć jak kosiarka to ogarnie.
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p
Od: 21 kwie 2011, o 16:23

Post »

Asiu, a u nas nie pada od wczoraj. Lało potwornie w niedzielę. Od jutra ma być zdecydowanie cieplej, bądźmy dobrej mysli ;:196
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

No ja myślę bo w domu tak zimno ,że trzeba było trochę przepalić kto to słyszał żeby w maju palić jeszcze w piecu szkoda groszku :roll:
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p
Od: 21 kwie 2011, o 16:23

Post »

ja wczoraj wieczorem też paliłam, bo jak się siedzi, to zimno strasznie. Coś ta wiosna nie może się unormować, albo zimno i mokro, albo upały.... :evil:
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

witam Joasiu, ponownie zwiedzam Twój ogród... jakieś nowości u Ciebie? wiem, ze pogoda nie dopisuje (ma się od jutra ocieplić), ale powiedz proszę jak oczko? trawa rośnie jak szalona, to prawda... my kosilismy w piatek, a już należałoby ponownie uruchomić kosiarke... pozdrawiam ciepło, A.
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Oj Aguniu u mnie na razie wszystko stanęło przez ostatnie dwa weekendy były zawody i treningi teraz moje kochanie wyjechało w delegację wróci w piątek bo znowu jedziemy na zawody do Gostynia w poniedziałek znowu wyjeżdża na tydzień i tak się wszystko psoci więc oczko też stoi nie zrobione mnie ponoszą nerwy bo dopóki nie wyłoży foli i nie zaleje wodą to moja robota też stoi i koło się zamyka :roll: :(
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”