Widok działki pobawiłam się trochę w Garden Composer, rozciąga się ona dalej, wielkość prawie 2,5 ara;

Tutaj połączyłam kilka zdjęć, widok ogrodu:

I kilka z części "odpoczynkowej", gdzie już się dużo zmieniło, ale na razie wrzucam zdjęcie stare, bo nowego jeszcze nie zdążyłam zrobić:D

Jak na zdjęciach widać, w większości ogród jest porośnięty drzewami owocowymi:

Przed domem, a między nim a drogą, rosną iglaki, 2 Rh i 1 hibiskus, przywieziony przez rodziców 20 lat temu, a który w tym roku usechł, nie wiem nie puścił żadnego listka, możliwe, że umarzł:

Przy wjeździe do domu, rosną 2 wiśnie, stare posadzone jeszcze przez dziadka, ja posadziłam jeszcze różowo-fioletowe hibiskusy wzdłuż wjazdu, które chcę formować w kształt żywopłotu, ale zdjęcie później bo nie zdążyłam zrobić:

Rok temu, postanowiłam stare miejsce na piaskownicę przed oknem z kuchni zagospodarować, przy pomocy rodziców wyszło coś takiego:

I jeszcze 2 część ogrodu gdzie jeszcze rok temu był warzywnik wygląda tak, znajdują się tam również różne niekoniecznie potrzebne rzeczy które musimy uporządkować, mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu.

Cieszę się, że w końcu postanowiłam to opisać, tak jak mówiłam ogród nie jest młody, a stary, w większości nie wiem co w nim rośnie, mam nadzieję, że pomożecie mi ponazywać, co i jak posadzić, żeby dobrze rosło. Mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu, aby był piękny i kolorowy.