Po dzisiejszym dniu tak nie wygląda bajkowy.Jest w opłakanym stanie zimisko przyszło połamało drzewka nie mówiąc o roślinkach. Dzisiaj to nie był Maj tylko grudzień...........
Alinko u mnie dziś mróz nadal biała szadź w ogrodzie ,nie wiem jak sobie poradzą roślinki , czy goryczki nie zmarzną? bo o nich zapomniałam i nie przykryłam .
wydawało mi się że wkleiłam u Ciebie moją goryczkę a nie widzę więc wklejam teraz
Alinko nie jest chyba, aż tak źle po tej majowej zimie? Bardzo się zmartwiłam, jak napisałaś, że w ogrodzie same straty
Ale widzę bajkowy pięknie rozkwita. Peonie u Ciebie już takie moja jedyna w pąkach dopiero
Alinko peonia cudna, zima też ładna ale jednak te kolorki 1000 razy piękniejsze . Widać że ogród mimo strat jest nadal bajkowy. Elfy o niego zadbały Godzinami można patrzeć i każdą z osobna roślinkę oglądać. Oczko bardzo mi się podoba
Dziękuję za odwiedzinki i zapraszam.. Gieniu jak dla mnie nic nie było ciekawego parę traw koło oczka wsadzę.Bo mi się kojarzy woda różnymi trawami przy brzegu.Po niedzieli wyślę przylaszczkę.