IWA ,szukaj cienia ,czy półcienia .Warty jest posadzenia .
TAJGA SHIRASAWY ,to chyba najpiękniejszy klon ,z tych co posiadam .
AALEKSANDRO ,gmina ma spore tereny do zagospodarowania .Nie byłaś ,u mnie na rozpoczęciu sezonu ,więc nie widziałaś .

Może jeszcze kiedyś będzie okazja.
BOŻENKO ,po deszczu wszystko ruszyło .Zwłaszcza chwasty i ślimaki .Tym drugim, wczoraj dosypałam jedzonka .
GENIU ,nie wszystkie klony są takie wrażliwe ,a Ty masz mały ogród ,więc parę roślinek możesz dać radę okryć .Ja okrywałam spore połacie każdego wieczoru ,a rano odkrywałam .Dzięki temu ,prawie nic mi nie zmarzło.Jedynie klon ATROPURPUREUM ,pomimo okrycia troszkę przemarzł .
MAJKO ,dzięki .To najdroższy klon z moich zasobów ,ale wart jest swojej ceny .Ten kolor i kształt liści -obłędny .
PAMELKO ,funkie ,które pokazałam ,to tylko mała garstka z całości.
RISPETTO ,tego czerwonego klona kupiłam przypadkiem na targu .Wysoko szczepiony ,3 -letni okaz za 35 zł .Jak tu nie brać ,skoro w innych miejscach, za takiego samego zapłaciła bym ponad 70 zł ,na pewno .Były jeszcze o żółtych listkach ,ale już sprzedane .
Ma jeszcze przywieść ,ale już tylko 1 -roczne ,bo starszych już nie ma
IRENKO ,do pięknego zagospodarowania ogrodu ,to brakuje mi jeszcze kilku lat i sporo roślinek .
KOGRA,u mnie też pięknie popadało .Ślimaków mam sporo ,ale już dawno dostały ślimakol i śpią sobie,na kupeczkach ,snem wiecznym .
Dzisiaj dosypałam im troszkę ,co by głodne nie chodziły .
BABOPIELKO ,ścieżki już się nie da zmniejszyć .Ledwo co można przejść .
Hosty Cię nie ruszają

.Niemożliweeeeeeeeeeee.
AGAPANTY .
Dziękuje wszystkim za życzenia zdrowia

.Już jest lepiej .Musi być ,bo jutro forumowe spotkanie,we Wrocławiu .Nie ma czasu na choroby .