W rodzinnym ogrodzie
- Jojola
- 500p
- Od: 21 lip 2010, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W rodzinnym ogrodzie
Alu poprawię się obiecuje... :P
Pozdrawiam serdecznie, Jola
W rodzinnym ogrodzie
W rodzinnym ogrodzie
U ciebie Jolu wszystko pięknie wysprzątane i pięknie kwitnie
. A to ostatnie zdjęcie, to już takie duże pąki krzewuszki? 

- Jojola
- 500p
Marysiu dziękuje bardzo
a na tym ostatnim zdjeciu to jest "krzaczek" który zawitał do mnie od sasiadów. nie wiem czy to krzewuszka, ona chyba jest bardziej zwarta, taki typowy krzak? a to u mnie to pojedyńcze badylki, które rozmnazaja sie przez rozłogi korzeniowe.

a na tym ostatnim zdjeciu to jest "krzaczek" który zawitał do mnie od sasiadów. nie wiem czy to krzewuszka, ona chyba jest bardziej zwarta, taki typowy krzak? a to u mnie to pojedyńcze badylki, które rozmnazaja sie przez rozłogi korzeniowe.
W rodzinnym ogrodzie
W rodzinnym ogrodzie
Witam w tym pięknym, rodzino salonowym ogrodzie jest gdzie przysiąść i co podziwiać
pozdrawiam Basia
pozdrawiam Basia
- Jojola
- 500p
no nareszcie .. majowy weekend się zaczął... zaczynam też prace w ogrodzie. lista ich jest dość duża i juz wiem że pewnie wszystkiego nie zrobie ale .... w świerku rosnacym u sasiadów sierpówki zrobiły sobie gniazdo. do tej pory widziałam tylko pana sierpówke który samotnie siedział na jabłonkach albo dachu ale teraz widze dwa gołąbki spacerujące po trawniku... pewnie sroki dobrały sie do jajek..
a w ogródku nadal wszystko kwitnie...

W rodzinnym ogrodzie
W rodzinnym ogrodzie
- lora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
...Witaj Jolu u Ciebie też już wiosenka ...ale ale jakie ładne porobiłaś rabatki
..kamienie w ogródku dodają uroku...

..kamienie w ogródku dodają uroku...

- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Jolu, jestem z rewizytą. Rodzinnie i swojsko
. Z zakupami to u nas podobnie, w spożywczym kwiatki, krzaczki i cebulki, ale ozdobnych.
Na szczęście mój M lubi i sam kupuje
Jak klonik palmowy po zimie? M-owe oba żyją i mają się b. dobrze. Plany na weekend to chyba wszyscy mają wielkie, ciekawe co z realizacją. Życzę spokojnej nocy

Na szczęście mój M lubi i sam kupuje

Jak klonik palmowy po zimie? M-owe oba żyją i mają się b. dobrze. Plany na weekend to chyba wszyscy mają wielkie, ciekawe co z realizacją. Życzę spokojnej nocy

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...

- Jojola
- 500p
Misiu
dziękuję bardzo. także podoba mi sie kamien ...
Klaryso
klonik palmowy przezył i ma się całkiem dobrze. a weekend miałam pracowity posadziałam nowozakupione: róże, lilie, budleje, porzeczkę krwistą i liriope. jeszcze zaczęłam układać ścieżkę która bedzie sie wiła przez ogród. gdyby jeszcze pogoda dopisywała a tu ciagle nie za ciepło , w zeszły weekend padał nawet śnieg a wczorajsze popołudnie deszczowe i też zimne..
dziękuję bardzo. także podoba mi sie kamien ...
Klaryso
klonik palmowy przezył i ma się całkiem dobrze. a weekend miałam pracowity posadziałam nowozakupione: róże, lilie, budleje, porzeczkę krwistą i liriope. jeszcze zaczęłam układać ścieżkę która bedzie sie wiła przez ogród. gdyby jeszcze pogoda dopisywała a tu ciagle nie za ciepło , w zeszły weekend padał nawet śnieg a wczorajsze popołudnie deszczowe i też zimne..
W rodzinnym ogrodzie
W rodzinnym ogrodzie
"pochodziłam" po Twoim ogrodzie i jestem zachwycona kwiatami i te owoce ..już nie mogę się doczekać kiedy ja takie będę miała, ze swojego ogródka zapewne lepiej smakują 
renia

renia
- Jojola
- 500p

czy to jest Marysiu krzewuszka?
W rodzinnym ogrodzie
W rodzinnym ogrodzie
- Jojola
- 500p
mam wrażenie że swojskie zawsze lepsze jest 

W rodzinnym ogrodzie
W rodzinnym ogrodzie
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
...Jolu śliczna wiosenka u Ciebie a tulipaniki bardzo ciekawe ... drzewko na ostatnim zdjęciu chyba to krzewuszka bardzo ładna...