Witam wszystkich weekendowo, szkoda tylko że nie mogę powiedzieć że slonecznie Stasiu fiołeczki teraz fajnie ruszyły i mnóstwo malutkich pączków widać, krasknokwiat kwitnie u mnie po raz pierwszy Renatko na parapetach widać wielkie poruszenie, roślinki tak jak i my nie mogły się doczekać a teraz ruszyły z kopyta Krysiu Asiu Elu Dorotko fajnie że jesteś Twoje fiołeczki czekają u mnie na parapecie na wysyłkę, w poniedziałek lecą :mailbox Moniko mnie też się on podoba tylko że miał być inny ale taki też piękny Elu Arletko Katarzynka dzisiaj już o wiele ładniejsza zaraz wstawię zdjęcia
Beatko, pięknie i kolorowo u Ciebie Tak smutno na zewnątrz, że jeszcze przyjemniej się ogląda takie roślinki Igiełkowa kula imponująco się prezentuje
Pozdrawiam serdecznie
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"... Iwona
Beatko jak pieknie Ci kwitną storczusie....cudo...ja niestety trochę potraktowałam je po macoszemu i mam za swoje,pare padło,niektóre kwitną ale ich kwiatki są pojedyńcze