Ogródek AGNESS cz. 8
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz. 8
Kochana, a kiedy odpoczywasz???
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ulcia czy bogato, trzeba zobaczyć na żywo
Moniś w poniedziałek

Moniś w poniedziałek

-
No tak.... Nowe zdjęcia obejrzę pewnie dopiero w niedzielę wieczorem 
Spokojnej pracy

Spokojnej pracy

Piękny ogród,cudowny pierwiosnek(ja zamawiam w przyszłym roku bo w tym już Wandeczka mnie wyprzedziła)oczywiście jeśli mnie poślesz do diabła to zrozumię.
Może gdzieś dostanę taką piękność.Aga cieszę się,że szkód prawie nie widać.Pozdrawiam.
Może gdzieś dostanę taką piękność.Aga cieszę się,że szkód prawie nie widać.Pozdrawiam.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Bogato Agnisiu w gatunki:) i kolorki
- AGNESS
Moniś Ty pewnie wyruszasz gdzieś na weekend. Zyczę Ci wspaniałego wypoczynku i pięknej pogody
Aniu pewnie, ze podzielę sie prymulką, tylko dotrę do domku to zapiszę w kajecie
Z roslinkami myślę będzie ok, wczoraj na noc okryłam i dziś nie zdejmowałam, bo z pracy wracam dopiero po 21 więc nie zdążyłabym ponownie okryć. Ale jutro podobno już po przymrozkach więc raniutko pozdejmuję juz okrycia
Ulcia, tak wiem, ze chodzi o bogactwo roślinek, ale tak jak wcześniej napisałam- musisz to zobaczyć na żywo
i jeszcze Misię z sobą zabrać 

Aniu pewnie, ze podzielę sie prymulką, tylko dotrę do domku to zapiszę w kajecie

Z roslinkami myślę będzie ok, wczoraj na noc okryłam i dziś nie zdejmowałam, bo z pracy wracam dopiero po 21 więc nie zdążyłabym ponownie okryć. Ale jutro podobno już po przymrozkach więc raniutko pozdejmuję juz okrycia

Ulcia, tak wiem, ze chodzi o bogactwo roślinek, ale tak jak wcześniej napisałam- musisz to zobaczyć na żywo

-
Aguś, tym razem imprezuję u znajomych
, ale bardzo dziękuję 

Kochana ale nie mam czym przyjechać, zostaje tylko busik. No i przeziebiona wróciłam a jutro muszę posadzić flance truskawek, M będzie mi skopywał.
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:

Piękne, dorodne krzewy róz zakupiłaś

"Agnisin" moze nie jest duży ale rajski

Pozdrawiam serdecznie z ciepłym nadmuchem
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- AGNESS
Moniś miłej imprezki życzę
Ula kuruj się kochana, już podobno jutro ma być cieplej, to i paskudne przeziębienia powinny odejść precz
Smoczynko
Różyczek faktycznie troszke kupiłam, ale niestety martwią mnie 3 krzaczki i to takie najważniejsze dla mnie mn Graham Tomas, bo coś zmarniały, pousychały młodziutkie przyrosty i nic się nie dzieję....mam nadzieję, ze jednak pozbierają się i ruszą
Okrywówki przezimowały beznadziejnie....to znaczy kilka pięknie, ale większość baaaardzo marnie. Niektóre do samej ziemi musiałam przyciąć....czy ruszą ....zobaczymy
Ja Ciebie również bardzo pozdrawiam

Ula kuruj się kochana, już podobno jutro ma być cieplej, to i paskudne przeziębienia powinny odejść precz

Smoczynko

Okrywówki przezimowały beznadziejnie....to znaczy kilka pięknie, ale większość baaaardzo marnie. Niektóre do samej ziemi musiałam przyciąć....czy ruszą ....zobaczymy

Ja Ciebie również bardzo pozdrawiam

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguś, a gdzie kupowałaś te róże? Wysyłkowo, czy gdzieś w poblizu domu?
- AGNESS
Izuniu róze kupowałam u Bogdana na Allegro, już któryś raz , ma piękne dorodne sadzonki i w bardzo przystępnych cenach. Te 3 krzaczki, które są marniutkie to moje wina, bo nie miałam ich jak wysadzić, dopiero szykowałam miejsce a wciąż lało i to się bardzo przeciągnęło w czasie i one długo leżały , te , które wysadziłam jako pierwsze przed deszczami są już śliczne i całe zieloniutkie
mam nadzieję, ze i te jednak ruszą, bo to te najbardziej oczekiwane 
Okrywówki kupowałam też na alleg... ale w innym miejscu, ale sadzoneczki były malusieńkie, mam nadzieję, ze też odbiją, bo kikuciki wciąż zielone

Okrywówki kupowałam też na alleg... ale w innym miejscu, ale sadzoneczki były malusieńkie, mam nadzieję, ze też odbiją, bo kikuciki wciąż zielone

To mi kochana daj na niego namiary.
- AGNESS
Ula to sprzedający Bogdan w1, ale teraz już za późno na sadzenie róz z nagim korzeniem, trzeba poczekać do jesieni. Ale warto u Niego kupić, bo sadzonki naprawdę piękne pokazałam na pierwszej stronie wątku 

Buuu to co ja winna bida, że nie miałam wcześniej tej ziemi
a w doniczkach nie ma??