to tulipany botaniczne tardatrzynastka pisze:Dzidziu piękne słoneczka co to ?? Korona dorodna i wspaniałe tulipankifajnie u Ciebie kochana
bardzo je lubię, warto je mieć w ogrodzieheliofitka pisze:Świetnie pokazałaś kwiatki, super ujęcia...a Twoje ulubione słoneczka, od dziś są również moimi
Muszę na jesieni koniecznie ich poszukać
Tereniu ja czekałam kilka lat na kwitnienie, już jej się odgrażałamTerDob pisze:Dzidziu Pokazałaś porzeczkę już Ci kwitnie![]()
moja ma dopiero parę listków - mam nadzieję że moja też zakwitnie .
Ignis05 pisze:DzidziuTwoja magnolia postawiła widocznie na jakość a nie na ilość
![]()
chyba tak, ale zauważyłam, że to starszna kapryśnica![]()
Miłego dnia![]()
Ja Ci polecam SusanAdasko pisze:Masz śliczną magnolięU znajomych już przekwitła albo zaczyna przekwitać. Ja się zastanawiam w jaki typ się zaopatrzyć
Marylko masz rację ulotna jest chwila z tulipankamimaryla73ab pisze:Dzidziu magnolie chyba masz taką samą jak ja...tulipany pięknie kiwną,ale szybko przekwitają a tak by się chciało je dłużej zatrzymać...
żoły kolor dobrze jest widocznyagnimi pisze:Jaki to cudny kwiat ta korona nie znałam go.
Chyba żólty stanie sięmoim ulubionym kwiatem w ogródku, tak się zapatrzyłam na te twoje słoneczka
Moniko drugi rok, nawet ładnie się rozrastająMonia68 pisze:Dzidziu, ile lat liczy sobie kępa irysów? Cudna![]()