Taa, Aśki trzymają się razem
Widzę, że oprócz pasji ogrodniczej interesujesz się podobnie jak ja - sportem. Tyle, że Twoje konie są mechaniczne, a moje żywe
Witaj Asiu!!! Gratuluję narodzin maluszka!
Twój ogród rodzi się i dojrzewa wraz z dzieckiem, nieźle sobie to zaplanowałaś
Mam nadzieję, że kwiaty podniosą się po przymrozkach.
Podziwiam Twoją odwagę, nigdy bym nie wsiadła na taki motor...
Oj to Ci zazdroszczę bo kocham i te żywe konie pamiętam jak zawsze marzyłam żeby mieć stadninę, no ale na takie rarytaski to trzeba być miliarderem no a mi trochę daleko do miliarderki Ale fakt sport jest świetny zarówno mój jak i Twój
elila dziękuję kochana no wiesz z tym ogrodem i dzieckiem to tak jakoś wyszło ,ale nie dam rady w tym roku spełnić wszystkich planów no bo niestety wydatki są na maluszka i zawody teraz co jakiś czas a to też kosztuję do ogrodu rośliny też nie mało kosztują także mój ogród pomału będzie dojrzewał .W tym roku ważne jest żeby wyłożyć folię w oczku kupić do oczka najważniejsze rośliny żeby glony się nie zadomowiły ,wyłożyć resztę kostki koło domu ,w domu panele w salonie trochę tego jest ,na same wykończenia w domu jeszcze pójdzie sporo pieniędzy a co mówić koło domu ,więc sama widzisz na siłę nie dam rady w tym roku zrobić ogrodu tak jak bym chciała ,ale za to wy dłużej ze mną będziecie
Asiu, Wiem o czym mówisz. Ja też wszystko robię po jak najniższych kosztach albo jak się da to bez kosztów. W domu też nie wszystko wykończone, dwójka małych dzieci... Pieniądze mają to do siebie, że ile by ich nie było to zawsze jest za mało
Witaj Asiu masz dużą działkę zapowiada się piękny ogród.U mnie tez dużo dużo roślin podmarzło .Asiu ale z ciebie laska.Napisz czy masz chłopca czy dziewczynkę
Witaj Haniu w moim wątku no fakt działka mała nie jest .Dziękuję za komplement aż się zarumieniłam .Ja mam chłopca wczoraj się śmiałam że to mały terrorysta bo tak dał mi do wiwatu że aż mi ręce opadają od noszenia go ale czego się nie robi dla swoich pociech
Mam u siebie w ogrodzie dwa krzewy ale nie mam zielonego pojęcia co to jest tak to bym w internecie sprawdziła jak to rośnie może wy będziecie wiedzieć