Nic nie wiem co do tego czy pachną... ale wschody szybko, myślę że koło tygodniatomek-warszawa pisze: Czy jej kwiaty pachną?
Ile czasy trwają wschody?

Nic nie wiem co do tego czy pachną... ale wschody szybko, myślę że koło tygodniatomek-warszawa pisze: Czy jej kwiaty pachną?
Ile czasy trwają wschody?
no, i tak powinno byćtomek-warszawa pisze:Juz widzę ze wychodzi 1 mina![]()
wyszła po 4 dniach
![]()
nasion nie moczyłem
Nie wymaga podwiązywania , świetnie radzi sobie sama owijając się wokół podpór , kratek , siatek , pergoli .amergin pisze: ja mam pytanie, czy ona sama będzie się owijać wokół podpór czy trzeba ją troszkę podwiązywać?
Aniu , one nie kiełkują równomiernie . Jedne mają po 10 cm , a inne dopiero wychodzą . Jest więc szansa na to , że wyjdą i pozostałe .Ann-ka72 pisze:A dla mnie z całej paczuszki wyszły 3 szt... czy jest szansa ,że jeszcze wzejdzie ich wiecej?
Amergin jestem ciekawa jak Twoje miny zniosły ten zabieg?amergin pisze:Ja swoim uszczykiwałam wierzchołki ostateczniemają kilka listków właściwych, oberwałam delikatnie tylko wierzchołki wzrostu. Póki co efektu nie widać, zabieg przeprowadziłam wczoraj :P poprzesadzałam też do większych doniczek ale były w torfowych więc to chyba nie taka wielka zmiana
mam chyba 17 :P
Ja czekam z wysadzeniem miny do 15 maja, na szczęście to już tuż tużtomek-warszawa pisze:To moja mina http://img833.imageshack.us/img833/8544/zdjcie0261d.jpg co z nią zrobić przesadzić? wysadzić do gruntu ? Prosze o radę bo już szybko rośnie i się gęsto robi w doniczce
piękne... moje tak zmarniały, nie wiem dlaczego nadal żółkną im listki... Ty swoje podlewasz jakąś specjalną mieszanką super substancji że są takie dorodne i zielone?