Tak ale nie wiem kiedy ci wyśle bo na razie mam do wysłania ponad 20 paczek i dochodzą następne bo wiesz żebym nie zbankrutowałatulipanka pisze:W takim razie poproszę o adres.MaJ@ pisze:To ja jestem chętna
A czy mogę sobie wybrać coś z twojej kolekcji
Moje doniczkowe - tulipanka
- Kamyczek87
- 100p
- Od: 7 cze 2007, o 18:32
Wiem że kosztuje bo ja już wysłałam paczki więc wiem ale ja tylko mówie że wysle troszke później . ale zostało mi jeszcze ponad 15 a w tym 2 ogromneKamyczek87 pisze:Maj@,wiesz,przsłanie takiej dużej hoji też swoje kosztuje.![]()
Aspidistra jest z allegro?.Sprzedający chyba nawet nie wiedział co sprzedaje,podpisał ją jako ''kwiat doniczkowy''. :P
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tę begonię (czerwoną?) na pierwszej stronie kupiłam latem 2007. Ciężko mi było dogodzić jej z miejscem, aż w końcu spasowało jej na wschodnim parapecie.
Ta fotka była robiona jesienią a ana w dalszym ciągu tak samo wygląda. Nic mi nie urosła. Pocieszam się tym, że chociaż mi nie zmarniała. Mam nadzieję, że wiosną się ruszy.
Koleuski właśnie siedzą w wodzie i się ukorzeniają. Jest tyle chętnych osób na nie, że bidule nie nadążają z rośnięciem.
Ta fotka była robiona jesienią a ana w dalszym ciągu tak samo wygląda. Nic mi nie urosła. Pocieszam się tym, że chociaż mi nie zmarniała. Mam nadzieję, że wiosną się ruszy.
Koleuski właśnie siedzą w wodzie i się ukorzeniają. Jest tyle chętnych osób na nie, że bidule nie nadążają z rośnięciem.
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Byłam wczoraj w Tesco iw Castoramie. Miałam ochotę na jakąś nolinkę, jakieś fajne sukulenty a tu pustki. W tesco nic. Jedynie 3 roślinki pod nazwą >rośliny wiszące< . Nawet dużego wyboru w nasionkach nie było.
W castoramie nie wiele lepiej. Kilka dużych bonsai za ponad 200 zł, zamiokulkasy już przelane i benjaminki.
Na poprawę nastroju kupiłam sobie nasionka i doniczki ceramiczne. Oto i one
Osłonka dla mojej jeszcze ciepłej aspidistry

Nowa doniczka dla nagarbii, która jeszcze ''siedziała w kupnej''

I dla peperomii, która już prosiła się o przesadzenie

A nasionka (tylko 4 torebki), pokażę w ogrodach
W castoramie nie wiele lepiej. Kilka dużych bonsai za ponad 200 zł, zamiokulkasy już przelane i benjaminki.
Na poprawę nastroju kupiłam sobie nasionka i doniczki ceramiczne. Oto i one
Osłonka dla mojej jeszcze ciepłej aspidistry

Nowa doniczka dla nagarbii, która jeszcze ''siedziała w kupnej''

I dla peperomii, która już prosiła się o przesadzenie

A nasionka (tylko 4 torebki), pokażę w ogrodach