Łoł to ma moc Jeju jak to cudownie wygląda!
No i po to jest tyle odman żeby każdy mógł wybrać coś dla siebie A moje bąble są gdzieś wrzucone u mnie w wątek. Od 'Little Princess' no bo jakże inaczej
Laurowiśnia piękna.Białe kwiaty mają w sobie jakąś magię. Chodzę koło takiej w ogrodniczym, ale na razie rozsądek zwycięża
Tez mam nadzieje, że przymrozki nie narobią w ogrodzie więszych szkód.
Danielu, Grażynko, Agnieszko, Paulo, Dorotko, Kamyku, Małgosiu,
dziękuję Wam bardzo za wizytę w moim wiosennym ogrodzie
Adrianko, moja Amanogawa zakwitła od razu - w pierwszym roku po posadzeniu :P
Kochani, dzisiaj króciutko, bo zaraz wyjeżdżam, a właściwie wylatuję na kilka dni. Po powrocie będzie fotorelacja, a tymczasem zostawiam Wam kilka aktualnych widoczków z mojego ogrodu:
Laurowiśnia niesamowita. Ja nigdy nie doczekałam kwitnienia mojej. Zresztą już drugi rok moja zmarzła bardzo dotkliwie. Kokorycz też mam. Wyłudziłam od sąsiada Przyjemności na wyjeździe
Dalu miłego pobytu na majówce . Czekamy na fotorelacje.
Czy przycinasz krzewy bzu po kwitnieniu ? Mają taki zwarty i gęsty pokrój. Moje rosną jak drzewka.
To są aktualne? U la la...kalinka już takie ma pączki, niesamowite ;-) Laurowiśnia to śliczota, aczkolwiek, po wizycie w Dublinie na tyle mi się opatrzyła (jest tak bardzo popularna, jak u nas ligustr, czy tuje), że mężnie stawiam czoła zazdrości, iż w moim ogródku niestety mieć jej nie mogę Zawsze mogę ją pooglądać u CIebie
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec) Moje linki- i aktualny Wizytówka
bardzo romantyczne wejście do domu. Piękne!! Co to za roślinka wisi przy drzwiach? Czy ona jest zimozielona, czy jednoroczna?
Na razie obejrzałam wizytówkę Twojego ogrodu. Gratulacje!!! Wspaniały ogród! Zarośnięty tak jak lubię
Ten winobluszcz faktycznie robi wrażenie. Ile jest tu sadzonek i ile mają lat? O roślinkę wiszącą przy drzwiach (tą zieloną, bez kwiatów) też dopytują, bo śliczna ;)