Mój skrawek ziemi - Gabriela - /cz. 1.r 2008/
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie 
bardzo ciekawa dyskusja.. szkoda, że mnie nie było z wami
Gabrysiu - Kiedy nowe fotki? Mam jakieś kłopoty, bo w ogóle nie powiadamia mnie o odpowiedziach w obserwowanych przeze mnie wątkach, na tym forum.
Szkoda, potem tyle zaległości i trzeba samemu szukać.
Ty tym mlekiem podlewasz róże ? jak często?

bardzo ciekawa dyskusja.. szkoda, że mnie nie było z wami

Gabrysiu - Kiedy nowe fotki? Mam jakieś kłopoty, bo w ogóle nie powiadamia mnie o odpowiedziach w obserwowanych przeze mnie wątkach, na tym forum.
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Witaj Zosiu, jest mi bardzo miło że jesteśmy rówieśniczkami :Pandriu53 pisze:Witaj moja rówieśniczko !!!!
I ja tak myślę że pierwszy raz najtrudniejszy, jeśli tylko czas mi pozwoli to z chęcią skorzystam z takiego spotkania :Pjolciajci pisze:Gabrysiu Dorotka ma rację.
To żaden problem się skrzyknąć i już jest spotkanie .Pierwszy raz jest zawsze najtrudniejszy , a potem to leci jak z płatka.
Witam Bogusiu. Jeszcze nie wiem gdzie mieszka Iza, ale powiem Ci że do mnie przyjeżdżają z Wodzisławia na rowerach, ot taki sobie mały rejsik. I zawsze jest ciekawie i wesoło. Robimy sobie grilla, po piwku, (bo wiadomo że jak na rowerach to dużo nie możnabogusia177 pisze:Gabrysia ,poczekej jak się troszka ociepli ,to się zaczniemy i my spotykac przeciez mamy blisko do siebie wczoraj mój m mi pokazywoł drogę do Izy -chatte ,nawet nie myślałam ,że to tylko rzut kamieniem A jak się już zacznie to nas chłopy nie znajdą bo nie będę wiedzieć, u której mamy wysiady

- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
No Dorotko i to właśnie jest najmilsze na forum, że gdzie nie spojrzysz tam same przyjazne duszekorzo_m pisze:Widzisz Gaba to nie jest trudne, sami sąsiedzi się zgłaszają.

Miriam mnie też nie ma zawsze na forum, bo mam "zepsuty" net i tylko z "doskoku"czytam i odpisuję. Jest to prawdziwa męczarnia dla mnieMiiriam pisze:Witajcie
bardzo ciekawa dyskusja.. szkoda, że mnie nie było z wami![]()
![]()
![]()

A na nowe fotki trzeba poczekać jeszcze, chyba że przytaszczę mój laptop do córki i wtedy coś powklejam... o nawet dobry pomysł