Ogród Repassa
- aleksanderk
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Repassa
Na zamówienie też robisz haha??? bo ja mogłabym się zdecydować...
a swoją drogą.....pomysłowość do pozazdroszczenia

- Francesca
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Daniel,
;)

upchnęliśmy go do samochodu, potem wytargalismy na pole , uruchomiliśmy i klaparepas200 pisze:Jeszcze nie był o patentowany ;) Ale jeśli ktoś chce to mogę napisać jak zrobić cuś takiego![]()
No kosi jak ta lala(zębami) A jak tam wasz ciągniczek ??

Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
- repas200
- Od: 12 mar 2011, o 13:49
U mnie dziś z rana trochę spadło śniegu ;) Ale teraz już jest ładnie i słonecznie
Fot do porównania z Rana i z Teraz

Fot do porównania z Rana i z Teraz

My name is Daniel
Powiem szczerze że śnieg w maju jest niedorzecznie oglądać , no ale co zrobić. U nas też padało wczoraj i w nocy spadło do -2,5 stopnia, mam nadzieję że roślinom nie zaszkodzi to.
A tu proszę bardzo ustrojstwa prawie jak z muzeum
Traktorek ale z odpiętym kosiskiem, w stanie wskazującym na zużycie ale M już dał sobie radę z uruchomieniem.

ta poniżej jest idealna na chaszcze po pachy, tnie jak burza, gdyby nie ona to nie dali byśmy rady doprowadzić pola do stanu w jakim jest teraz

A tu proszę bardzo ustrojstwa prawie jak z muzeum

Traktorek ale z odpiętym kosiskiem, w stanie wskazującym na zużycie ale M już dał sobie radę z uruchomieniem.

ta poniżej jest idealna na chaszcze po pachy, tnie jak burza, gdyby nie ona to nie dali byśmy rady doprowadzić pola do stanu w jakim jest teraz

Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
- repas200
Kozino Z muzeum
Nie jeden by chciał mieć takie cudo zwłaszcza ja ;) I będę musiał wypatrywać aukcji na takie ustrojstwa bo przyda mi się takie cuś

A ta maszyna ile ma KM ?? Bo wpadłem na superaśny pomysł

A ta maszyna ile ma KM ?? Bo wpadłem na superaśny pomysł

My name is Daniel
- repas200
Wszyscy wiedzą jak bardzo lubię majstrować ;) I dlatego narodził się nowy plan aby zrobić Grilla
Żebyście mogli zobaczyć co mi się w głowię narodziło przelałem to do programu 3D i zrobiłem Fot

Żebyście mogli zobaczyć co mi się w głowię narodziło przelałem to do programu 3D i zrobiłem Fot
My name is Daniel
- Francesca
Projekt fajny, tylko mam pytanie, jak robisz, żeby się te boczne blaciki trzymały? Zazbroisz? No i przede wszystkim z czego ten grill planujesz?

- repas200
Kozino Niezła moc ;) Jak uda mi się znaleźć taki silnik ;) To zrobię sobie taką kosiarkę ;)
Francesca Coś wymyślę myślałem o 2 albo 3 grubych prętach idące przez całego grilla i wystające właśnie tak po bokach a przy okazji będą robić za podporę na kratkę ;) Grill będzie robiony z cegły
Francesca Coś wymyślę myślałem o 2 albo 3 grubych prętach idące przez całego grilla i wystające właśnie tak po bokach a przy okazji będą robić za podporę na kratkę ;) Grill będzie robiony z cegły

My name is Daniel
- Francesca
Daniel, zrobienie takiego kształtu z cegły, nawet zazbrojonej, jest, moim zdaniem, niewykonalne technicznie, myślę o tych poziomych płaszczyznach, wiem, co mówię, bo to przerabialiśmy - zajrzyj na pierwszą stronę mojego wątku, tam jest taki kominek pod dachem, spełnia również rolę grilla. Proponuję Ci raczej TAKI GRILL, z pionowym podparciem tego blatu, zresztą jeden większy blat będzie bardziej funkcjonalny niż dwa mniejsze, można nawet dorobić drzwiczki i chować tam choćby węgiel.