Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziewczyny,w tym roku bardzo wcześnie "wystartowała" Iwa,ale to zasługa zimy której w zasadzie nie było.I pewnie przez ten długi chłodny(ale niezimowy czas )Będzie dłużej cieszyć oczy.To takie pocieszające,gdy do niej dzisiaj podeszłam na dłużej to nabrałam przekonania że wiosna już nam się z rąk nie wyślizgnie
Jolu,miło mi że mnie odwiedziłaś.
Bernadetko,my pewnie gdzieś niedaleko siebie mieszkamy.To samo województwo,wiem że bywasz u Józefa.Musimy się kiedyś spotkać, na małe co nieco.Pozdrawiam.Magda

Jolu,miło mi że mnie odwiedziłaś.
Bernadetko,my pewnie gdzieś niedaleko siebie mieszkamy.To samo województwo,wiem że bywasz u Józefa.Musimy się kiedyś spotkać, na małe co nieco.Pozdrawiam.Magda
Pozdrawiam Magda 

- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
Karolciu.. u Józefa bywam - jeden raz....
ale ponieważ ma tak super trawnik ( i nie tylko
) to mam nadzieję, że będę mogła pochodzić po nim ( trawniku, oczywiście
) jeszcze .
Ja mieszkam z drugiej strony województwa - w okolicach Myślenic
. Mam nadzieję, że uda nam się kiedyś spotkać. Z małopolskiego jest jeszcze korzo-m ( Dorotka ).

Ja mieszkam z drugiej strony województwa - w okolicach Myślenic

- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
Ja byłam we środę w carrefour'ze i castoramie - ale nie było nic ciekawego.
W poniedziałek też prawdopodobnie będę w Krakowie - ale ja bardziej za kuchenką , okapem, lodówką, zlewozmywakiem.. chociaż przy okazji
pewno i o roslinne zahaczę.
Odpisałam sobie te sklepy ogrodnicze, ktore Dorotka podała. Ale pewno nie będzie na nie czasu
.
Może kiedyś i ja się z wami wybiorę. Ale byłoby cudnie.. a potem na kawusię i ploteczki
W poniedziałek też prawdopodobnie będę w Krakowie - ale ja bardziej za kuchenką , okapem, lodówką, zlewozmywakiem.. chociaż przy okazji

Odpisałam sobie te sklepy ogrodnicze, ktore Dorotka podała. Ale pewno nie będzie na nie czasu

Może kiedyś i ja się z wami wybiorę. Ale byłoby cudnie.. a potem na kawusię i ploteczki