Dziękuję za podpowiedź co do piesków.A ten pomysł z wyprowadzaczem to koniecznie im sprzedam.
Nawet moj m choć do psów podchodzi ostrożnie to te wyjątkowo sobie upodobał i jakby nie to,że ma zerwane ścięgno w nodze to chętnie by z nimi biegał.

łączę się w bólu, jak wymyslę jakis patent to przekarzę
 łączę się w bólu, jak wymyslę jakis patent to przekarzę 

tu nie będę oryginalna
 tu nie będę oryginalna 

. Te brązowe oczy.....
 . Te brązowe oczy.....

. Dużo się dzieje teraz na ogrodzie i widać jak wszystko się budzi do życia.
 . Dużo się dzieje teraz na ogrodzie i widać jak wszystko się budzi do życia. 

mnie równiez bardzo miło było poznać Ciebie i Twojego M. Miłość do roślinek i zwierzaków przeważnie ida w parze sporo tu na forum takich pozytywnie zakręconych ludzi (sama mam kota, psa i rybki) Roslinka tajemnicza na skalniaku to chyba ubiorek troszkę niewyraźne zdjęcie jak możesz zrób zbliżenie kwiatka. Pozdrawiam bardzo serdecznie
 mnie równiez bardzo miło było poznać Ciebie i Twojego M. Miłość do roślinek i zwierzaków przeważnie ida w parze sporo tu na forum takich pozytywnie zakręconych ludzi (sama mam kota, psa i rybki) Roslinka tajemnicza na skalniaku to chyba ubiorek troszkę niewyraźne zdjęcie jak możesz zrób zbliżenie kwiatka. Pozdrawiam bardzo serdecznie   

Isia pisze:witaj Berrymnie równiez bardzo miło było poznać Ciebie i Twojego M. Miłość do roślinek i zwierzaków przeważnie ida w parze sporo tu na forum takich pozytywnie zakręconych ludzi (sama mam kota, psa i rybki) Roslinka tajemnicza na skalniaku to chyba ubiorek troszkę niewyraźne zdjęcie jak możesz zrób zbliżenie kwiatka. Pozdrawiam bardzo serdecznie

tak ubiorek wyglada u mnie